Premium Beautiful - Long Girdle


Long Girdle merupakan antara piece yang menjadi favourite 99% wanita. Bila sebut korset je, mesti ada yang cakap dia mempunyai long girdle. Long Girdle Premium Beautiful merupakan koleksi yang terbaik yang mesti dimiliki oleh wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan.


Long Girdle direka dengan pelbagai ciri istimewa seperti berikut:


1) 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

2) Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

3) Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

4) Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

5) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

7) Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

9) Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.


Fatin
0137706136

No comments:

Post a Comment