DIY SPA dengan Mandian Garam

Dari Abdullah bin Umar "Sesungguhnya Allah menurunkan empat keberkahan (mempunyai kebaikan) dari langit (menerusi hujan) ke bumi iaitu besi, api, air dan garam".



I am always excited about bath salt. Dah ala2 scrub pun ya. Garam sememangnya mempunyai 1001 khasiat kan. Sejak kebelangan ni memang banyak permintaan garam AURA REZEKI ni dan saya open COMBO Marine Essence Body Wash(garam buluh) sekali dengan Garam Assyifa' Aura REZEKI ni.

Setiap hari dah macam spa di rumah. Bila nak sabun, instead of commercial body wash, I switch to Marine Essence(bamboo salt) body wash. Memang fresh habis. Segar betul, ditambah bau nya yang memang harum sampai ke luar toilet tauuu. Badan pun fresh.

Fyi, Marine Essence body wash ni membantu dalam merawat kulit sensitif, ruam atau jerawat belakang badan dan eczema(sesuai untuk bayi dan dewasa). Selain daripada tu, Marine Essence juga membantu untuk menghilangkan kesan hitam di leher, ketiak, perut(especially yang baru bersalin) dan seluruh badan. Yang I paling suka sekali, kulit kering dan kusam pun dapat dihapuskan. Kulit jadi lebih lembap dan lembut.

Okayyy, after dah penuh buih ni, bilas dengan air biasa lah kan. Tapi untuk bilasan terakhir I dah memang amalkan bilasan dengan garam AURA REZEKI ni. Sukat 2-3 sudu garam Aura Rezeki dan masukkan dalam baldi berisi air. Sambil selawat 7 kali, sambil putar air mengikut arah lawan jam dan dalam hati tu niat atau hajat yang besar2 yang baik2. 

Fyi juga, garam Aura Rezeki ni merupakan garam bukit yang telah diruqyahkan dengan ayat2 assyifa, seri dan pelaris. Alhamdulillah pelbagai testimonials positive berkaitan improvement in business dah terbukti. And I sendiri pun dah rasai perubahan nya. Semuanya atas izin Allah kan, Alhamdulillah...



Then macam yang you tengok dekat photo atas ni, ada SERUM MAWAR kan??? Yang tu sangat lah mudah untuk digunakan, Macam after mandi tu, before makeup2 or berbedak ke kan, boleh lah uols spray ke muka. Melembapkan kulit dan inshaaAllah membantu menaikkan seri dan awet muda. Gituuu hehe

Okaylah. Untuk you all yang ingin dapatkan COMBO SET ni, boleh contact I cecepat ya. 


Fateha Fatin
013 7706136

No comments:

Post a Comment