Marine Essence dan Serum Mawar atasi Masalah Kulit Kering

Ingat lagi bulan lepas I mengalami masalah kulit kering dan mengelupas. Tak tau apa puncanya tapi sejak2 detect resdung, terus rasa macam teruk muka. Tapi still bersyukur sebab bukan jerawat. Kalau jerawat memang super annoying lah kan.

Dah macam2 facial wash I guna untuk settlekan masalah ni. Tapi sama gak, takda perubahan. Finally, sejak I amalkan betul2 Garam Mandian Assyifa Aura REZEKI dan semburan mawar sebulan lepas, Alhamdulillah memang cepat perubahannya. Nak tau camna caranya?


You all boleh follow tips kat bawah ni ya:

1) Stop guna pencuci muka yang dijual kat pasaran.
2) Gunakan Sabun MARINE ESSENCE (Garam Buluh) yg mana memang famous atasi masalah kulit, boleh dipakai di muka mahupun badan.
3) Bilas dengan air bancuhan GARAM MANDIAN ASSYIFA AURA REZEKI. Air dari garam ni juga membantu menyelesaikan masalah kulit.
4) Semburkan SERUM MAWAR ke muka sebelum makeup untuk kekalkan kelembapan dan menaikkan seri wajah.

Alhamdulillah I rasa sekejap amalkan seperti yg kat atas, kulit muka I dah kembali ke asal. And now, memang excited lah sebab muka dah SELESA, dah SENTIASA LEMBAP. 

You all boleh dapatkan COMBO PRICE set AURA REZEKI+SERUM MAWAR bersama Sabun MARINE ESSENCE sekarang ya! Contact me cepat for more details.

Fateha Fatin
+60137706136

No comments:

Post a Comment