Serum Mawar: Penyelesaian Masalah Kulit Muka Kering

Kat Pasir Gudang, Johor ni, memang panas sejak Ramadhan dulu. Hujan sekejap2 je. Panas punya pasal memang membuatkan kita bergantung kat aircond for almost 24 hrs. Bayangkan lah, kat office aircond tu direct ke diri I, kat kereta pula, memang sah-sah kita akan On aircond kan.. Tak cukup tu, sambung pula kat rumah. Memang kulit ni terdedah aircond.

Pernah tak you all rasa, bila terdedah kat aircond ni, kulit rasa kering jeee? Pastu akan mengelupas. Tak selesa sangat. Sabar jelah kan. I pun sama, lately ni, suffer from Dry Skin. Sudahlah kita ni memang always bergantung kat moisturizer and lotion, bila ditambah dengan keadaan cuaca sekarang yang panas dan kering, memang perlukan extra skincare.

Ada la few products yang I guna, tapi tak semua praktikal untuk bawa ke mana je kan. Lagi2 bila kita asek tukar2 handbag, boleh terlupa lah kalau nak bawa semua skincare kita tu kan. Sejak ada Serum Mawar ni, memang praktikal. 


Murah ditambah lagi FREE je dengan setiap pembelian GARAM ASSYIFA AURA REZEKI, boleh lah standby banyak2 kat office, kat kereta, kat handbag kan.
Bila rasa kulit cam kering, spray je terus direct ke muka. Biarkan dia kering sendiri. Selain daripada tu, kalau kita rasa ngantuk ke, lesu ke time driving atau buat kerja kat office tu, boleh lah spray juga. terus segar bugar nanti jadinya. Bau nya pun sangat wangi. Fresh bau rose. Suka sangat lah guna Serum Mawar ni yang bersih dan suci tanpa bahan kimia ni.

Selain mengatasi masalah kulit muka kering, serum mawar ni pun membantu menganjalkan kulit dan membuatkan wajah nampak lebih awet muda. Seri pun naik sebab mawar ni memang terkenal dengan fungsi menaikkan seri wajah. Nak kesan lagi best? You all simpan lah serum mawar ni dalam peti ais, dan sembur masa sejuk2 tu, dengan cara ni, membantu mengecilkan pori2 kat muka :)

Best sangat kan? You all yang ingin dapatkan Serum Mawar ni, boleh contact I segera. 
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment