Aura Rezeki Atasi Masalah Resdung

Since macam dapat detect ada resdung ni, baru perasan kulit muka memang sensitif sangat. Syukur I tak da masalah jerawat resdung macam orang lain. Tapi kulit muka I ni sekarang macam agak teruk gak; kering dan mengelupas. Dan rasa macam gatal-gatal, merenyammmm semacam satu muka especially area hidung. Nak kata makan seafood ke apa, tak pula. Tapi tetap gatal.

Bila tak selesa, tetiba datang pula idea untuk i DIY semburan garam Aura Rezeki ni. Senang je pun tau. Jadikan macam face mist atau macam serum mawar tu. Anytime bila rasa gatal2 sebab resdung je, spray terus kat muka, senang kan? Lepas tu masa spray tu, kalau you all memang ada masalah gatal-gatal, kulit kering dan mengelupas macam I ni, memang akan merenyammm sangat rasa dia. Lagi2 kalau u dilute kan dengan concentration yang agak pekat, memang terasa lah pedih dia sikit. Tapi selepas daripada tu, memang rasa lega sangat-sangat. Best sangat-sangat, muka  rasa selesa je. Kulit muka pun rasa tegang.

So, macam mana nak DIY semburan Aura Rezeki utuk resdung ni ya? Jom scroll ke bawah:



  1. Sediakan 1 botol spray kosong yang bersih (I gunakan bekas spray serum mawar).
  2. Tuangkan perlahan2 air mineral/air yang telah ditapis(kalau rumah you all gunakan penapis air) ke dalam botol spray kosong tu tadi.
  3. Ambil 1 sudu kecil garam Aura Rezeki atau mengikut kesesuaian kepekatan yang you all inginkan. (Lagi pekat, boleh jadi lagi pedih/merenyammm bila you all spray ke tempat gatal2 di muka/hidung tu.)
  4. Bacakan Al-Fatihah, Ayat Kursi dan selawat Assyida 3 kali dan tiupkan ke dalam air garam Aura Rezeki tersebut.
  5. Goncangkan sehingga larut.
  6. Semburan Aura Rezeki untuk resdung, sediakan digunakan :)

Selamat Mencuba!

Fateha Fatin
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment