DIY Foot Spa - Rendaman Kaki Aura REZEKI

Ada tak antara you all yang kerja nya memerlukan berdiri setiap masa? Ataupun memerlukan banyak pergerakan? Mesti otot2 kaki lenguh kan, penat je, kaki pun boleh jadi cramp kan. Kalau balik kerja petang-petang tu, I selalu terbayang-bayang buat rendaman kaki dalam air suam separuh besen, ditambah dengan bunga2 atau lemon. So refreshing!


credit: www.gardenista.com

Tapi disebabkan kat rumah I my mom tak tanam pokok bunga, dan kalau ada pun bunga2 kat rumah nenek tu, macam sayang jee nak petik kan, jadi I prefer untuk lakukan rendaman kaki menggunakan Garam Assyifa Aura REZEKI. Lebih jimat dan boleh dilakukan pada bila2 masa sahaja.


credit: www.acupuncture.com.cy


Aura REZEKI merupakan garam bukit yang telah diadun dengan aroma mawar, membuatkan kita rasa macam sedang berada di spa sambil buat rendaman kaki 2 dalam 1; rendaman dengan air garam dan rendaman dengan kelopak mawar. Secara tak langsung you all akan mendapat dua manfaat daripada garam dan mawar seperti membersihkan kotoran-kotoran dan menyingkirkan toksin di kaki, serta menyegarkan.



Kekerapan mengamalkan rendaman kaki Aura Rezeki dapat mengembalikan kesegaran anda sambil membantu:
  1. Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
  2. Membantu membuang toksin dari badan.
  3. Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
  4. Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.
  5. Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
  6. Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
  7. Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
  8. Melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksid, lemak/kolestrol di samping mengaktifkan perjalanan darah.
  9. Mengurangkan kesakitan dari sakit gout

Contact I segera untuk dapatkan set rendaman kaki Aura Rezeki yang jimat ni.
PERCUMA Mistral Roses (Serum Mawar).


Fateha Fatin
+6013 770 6136

No comments:

Post a Comment