Testimonial Min Kaffe aka Mineral Coffee

Bismillah

Harini saya nak share tentang feedback dan testimonials daripada Pengguna Mineral Coffee. Untuk pengetahuan anda juga, Mineral Coffee sekarang dah bertukar nama ya, dah rebranding kepada Min Kaffe. Rasa dan khasiat nya tetap sama dan maintain terbaik.


 
Adakah anda mengalami masalah berikut:

masalah perut buncit?
pembuangan yang kurang lawas?
selalu sakit kepala atau migrain?
darah tinggi atau kencing manis?
 
Sekiranya jawapan anda ialah YA, maka Mineral Coffee atau Min Kaffe ni adalah alternative yang terbaik untuk anda.


 
 
Kelebihan Min Kaffe:
  • Mengekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 
  • Melegakan tekanan
  • Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi. 
  • Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat gastrik. 
  • Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. 
  • Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain. 
  • Membantu mengurangkan sakit senggugut. 
  • Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit. 
  • Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat dan eczema. 
  • Khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dll.


Masih lagi ragu-ragu nak cuba Min Kaffe?

 
Di bawah ini saya kongsikan testimonials dan feedbacks daripada customers yang dah berpuas hati dengan Min Kaffe.
 
 
Testimonial dan Feedbacks Min Kaffe



 

 

 
  
 
 
 
Sekotak Min Kaffe mengandungi 20 sachet dan harganya RM 33 sahaja!
 
Bertindak segera untuk dapatkan Min Kaffe dan nikmati Postage PERCUMA tanpa limit order.
 


AGENT MIN KAFFE TURUT DIPERLUKAN.
MULA NIAGA DENGAN RM50 JER!

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Selamat Hari Jururawat 2016

Bismillah
 
Meriah nya harini, di Facebook Timeline, di group2 Whatsapp, ramai yang wish Happy Nurse Day. Banyak nya celebration sepanjang Mei ni kan. Bermula dengan Labour day, Mother's Day dan 12 Mei pula Nurses Day.


 
Saya kagum sangat dengan semangat dan keprihatinan Nurse. Mereka ni hatinya memang kering, kalau saya lah, mau fobia tengok luka2 jahit bagai. Nurse pun seorang yang sangat penyabar dan ringan tulang. Selalu dengar cerita negative tentang nurse kan? Sebenarnya bagi saya, kita cuba lah bersikap positif, inshaaAllah kita juga akan Nampak hanya yang positif dan layanan yang baik daripada mereka.
 
Apa-apa pun, saya nak wish SELAMAT HARI JURURAWAT SEDUNIA buat semua nurse terutama yang pernah jaga arwah abah saya dan arwah atok saya. Moga Allah memberi kebaikan dan keberkatan dalam hidup nurse sekalian.
 
===================================
 
Selain itu juga, sempena sambutan ni, saya berbesar hati untuk tawarkan Nurse yang ingin kelihatan cantik dan berkeyakinan untuk miliki Pakaian Dalam Pembetukan Badan ni. Ia bukan sekadar memberi bentuk badan yang menarik dan kemas, malah ia bantu untuk memelihara kesihatan Nurse semua secara dalaman.
 
Contohnya, Nurse yang selalu letih2, sakit belakang sebab angkat patient yang berat, dll, anda juga sesuai pakai Premium Beautiful Corset ni sebab ia telah diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang US dan mendapat award Superbrand yang mana kualitinya paling tinggi di pasaran. Nak tengok hasil pemakaian Premium Beautiful bagi seorang Nurse?
 




Macamana? Kemas tak bentuk badan Nurse ni semua? Senyum pun makin lebar. Badan pun makin cergas, lebih bersemangat dan berkeyakinan dan berhadapan dengan pesakit.
 
Tawaran DISKAUN REBAT RM 150 hingga RM 400 menanti semua terutama Nurse
HADIAH PERCUMA khas untuk customer yang sempena 12 Mei 2016
SET ANSURAN terhad kepada 3 customer terawal sahaja!
Anda nak offer ni? Rebut sekarang dan Whatsapp saya seperti no di bawah:

Fateha Fatin
+6013 7706136

Penyebab Sakit Pinggang dan Cara Mengatasinya

Sejak berniaga ni, saya selalu kena angkat stok berkarton-karton. Berat satu karton tu pula lebih kurang daripada 10 kg hingga 15 kg. Bayangkan lah berat stok tu semua hampir 25% dari berat saya.

Tapi bukan tu permasalahannya. Masalah yang saya sering hadapi ialah, rasa sakit pinggang, sakit belakang akibat angkat barang dan stok berat-berat tu semua. Lagi-lagi saya ni perempuan, orang tua kata perempuan tak elok angkat berat. Siapa setuju? 

Adakah Kerja dan bisnes you all menyebabkan you all turut mengalami masalah macam saya? Jangan malu untuk mengaku sebab realitinya memang macam tu pun. Betul tak? Apa-apapun Alhamdulillah, sekarang saya dah tak risau sangat. Bila rasa sakit je saya cepat-cepat sarung Bengkung ni.

Selesa nya Ya Allah. Tak rasa macam robot pun bila pakai Bengkung ni. Rasa dia macam badan saya ni dibalut kemas, rasa diurut-urut. Hilang sakit pinggang dan sakit belakang saya tu. You all nak tengok Bengkung apa yang saya pakai?



Yang paling seronok, Bengkung ni diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Tetulang nya pun sangat fleksible. Tak keras kejung! Nak solat atau nak buat aktiviti harian pun mudah. Bengkung ni eksklusif dan terhad. Masalah sakit pinggang you all akan berterusan jika tak cuba Bengkung ni.

Whatsapp saya segera untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA bengkung yang paling selesa ni, khas untuk pembaca blog saya sahaja.


 
+6013 770 6136
Fateha Fatin

Serbuk Pencuci Pekat EziClean Laundry

Khas untuk ibu-ibu yang bekerja mahupun suri rumah.
Nak kerja membasuh jadi lebih SENANG dan CEPAT?

 
  
SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN
Rumusan Dwienzim: Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.
Formula anti-bakteria: Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih. Pengalaman saya, rendam berhari pun air rendaman tidak berbau busuk dan hapak.
Formula anti-karat: Melindungi mesin basuh dan pakaian. Tokey-tokey dobi dah ramai yang gunakan EziClean, karat di mesin basuh juga boleh tertanggal!
Rumusan kurang buih: Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air. Jadi mana yang buat rendaman tu, tak perlu dah anda jenuh nak membilas lama-lama untuk hilangkan buih. Bilas sikit je dah bersih, jimat air!
Rumusan tanpa klorin: Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).


EziClean memutihkan pakaian tanpa menipiskan pakaian
Saya percaya, ibu-ibu pun pening fikir macamana nak putihkan baju-baju dan kasut sekolah anak-anak. Betul tak? Penat kan nak kena sental? Bila rendam gunakan peluntur pula hasilnya putih bersih. Tapi perasan tak baju dan kasut makin menipis dan jarang?
EziClean tidak mengandungi Caustic Soda
Jadi ibu-ibu tak perlu risau nak gunakannya kerana EziClean tidak menipis atau mereputkan pakaian. Pakaian berwarna juga tidakn luntur malah lebih cerah berseri dan nampak kekal baru.
 

Kasut sekolah lebih putih berseri seperti baru beli.

Tuala putih jadi kelabu sebab daki? Rendam ajer dengan EziClean


 Geram dengan tahi lalat dan kekuningan di bahagian muka telekung? Gunakan EziClean jelah. Habis cerita.

Daki di kolar baju? Rendam ajer dengan EziClean. EziClean tidak melunturkan pakaian berwarna.

 Crocs yang kotor Nampak seperti baru beli di butik selepas rendam dengan EziClean

Jangan tak tau, EziClean ni bukan setakat digunakan untuk basuh pakaian atau kasut tau. Semua jenis fabrik, anak patung, periuk kuali yang berkerak juga boleh dibersihkan dengan EziClean.  Sungguh ajaib penangan Serbuk Pencuci Pekat EziClean!
Bersihkan dinding yang terkena contengan anak-anak dengan EziClean. Tak perlu dah cat baru. Jimat duit, masa dan tenaga.

Sayang nak buang bantal-bantal atau anak patung yang dah berdaki? Meh rendam dan cuci dengan EziClean. Bersih, cantik berseri seperti baru beli! 
CARA PENGGUNAAN:
Mesin basuh:
  • Kuantiti cucian sederhana  = 1 sudu (20g)
  • Kuantiti cucian penuh        = 1 1/2 sudu (30g)
Cucian tangan:
  • Kuantiti cucian sedikit       = 2/3 sudu (15g)
  • Kuantiti cucian sederhana = 1 sudu (20g)

Harga Sabun EziClean ialah RM 23 untuk 1 pek (1 kg sabun). Tahan sehingga 50 kali cucian. Nak borong lebih atau ingin jadi agent EziClean di kawasan masing-masing? Hubungi saya untuk dapatkan harga yang Lebih Jimat dan berbaloi!

  
Fateha Fatin
+6013 770 6136