Panggilan Akhir Cash Rebates Premium Beautiful

Dah 31 Disember 2014 pun hah. Ini bermakna akan tamat nya 2014 dan bakal tamat lah juga cash rebates RM 4,500 Premium Beautiful ni. Bagi yang terus grab jer peluang ni sekarang, pada hari terakhir ni, memang you all bertuah. sebab 10hb terus lah masuk akaun you all RM 4,500. 

Mana yang salary suam2 kuku tu, macam2 boleh buat kan dengan RM 4,500 ni. Boleh la settle2kan hutang tu, yang anak2 nak belanja sekolah, yang PTPTN tak start 2 bayar tu... hehehe.

Mana yang salary yang rasa macam dah "besar", tapi setiap hari duk ngadap jam, duk ngadap stress, duk OT tiap malam, memang patut sangat lah you all menceburi bidang perniagaan. Sampai bila nak jadi pemakan gaji tegar. Mana tahu, rezeki 2015 ni, boleh retire young retire rich kan, Fuhh.

Best nya bila kita dah mulakan 1st step payung sebelum hujan kita untuk 2015 kan. Jom sama2 kita berusaha upgrade diri sendiri.

Go Go Bonus Besar!




p/s: Besnya kalau dapat travel Asia for free in 2015 !


Fatin
0137706136

Cara Ukur Premium Beautiful

Anda pasti akan tertanya-tanya mengenai size Premium Beautiful kan. Untuk pengetahuan, PB tidak mempunyai size biasa seperti S, M, L, XL etc.. Sebab badan wanita ni pelbagai bentuk dan PB direka khas mengikut pelbagai size badan untuk menjamin keselesaan pemakai.
 
Jadi, untuk pastikan anda dapat size Premium Beautiful yang sesuai dan selesa, beberapa bahagian badan perlu diukur dan sesi fitting Percuma sangat membantu dalam menentukan size yang paling tepat dengan uols.
 
Jadi sila lah beri kerjasama sekiranya PB Expert ingin berjumpa dengan anda ya hehe. Dan untuk anda yang berada di luar kawasan PB Expert, boleh juga untuk ambil ukuran sendiri. Pastikan anda ada pita pengukur bersama.

Empat bahagian badan yang diambil kira untuk menentukan size PB:
 
1) Puncak dada
2) Bawah dada
3) Pinggang dan bahagian perut buncit
4) Puncak punggung
 

Gambar di bawah boleh dijadikan rujukan dan ukuran mestilah diambil dalam centimeter (cm).
 
Sekiranya sudah ada keempat-empat ukuran di atas, anda boleh la terus hantar ke saya ukuran tersebut untuk saya convert kepada size Premium Beautiful dan untuk ketahui harganya.

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Premium Beautiful - No. 1 Instant Body Shaper


Bila pakai korset tentu kita terus ingin kan perubahan bentuk badan kan? Dengan premium beautiful, lemak bukan disorok tetapi dialih dan PB bertindak untuk membentuk semula badan kita untuk mendapatkan 'curve' yang dah lama hilang menyepi. 

Keyakinan diri terus meningkat bila badan pun rasa sihat, selesa dan lebih menarik. Kini, semakin ramai para wanita yang mula bertukar daripada korset biasa kepada korset luar biasa, Premium Beautiful. Anda bila lagi?








Fatin

0137706136

Premium Beautiful - Long Girdle


Long Girdle merupakan antara piece yang menjadi favourite 99% wanita. Bila sebut korset je, mesti ada yang cakap dia mempunyai long girdle. Long Girdle Premium Beautiful merupakan koleksi yang terbaik yang mesti dimiliki oleh wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan.


Long Girdle direka dengan pelbagai ciri istimewa seperti berikut:


1) 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

2) Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

3) Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

4) Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

5) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

7) Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

9) Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.


Fatin
0137706136

Premium Beautiful - Long Bra

Long Bra merupakan antara piece yang penting bertindak untuk mengalihkan lemak2 terutama lemak yang berada di bahagian belakang badan. Apabila lemak semua sudah dialih, automatik, bentuk badan terus berubah menjadi lebih menarik.

Antara ciri-ciri yang terdapat pada Long Bra adalah seperti berikut:



1) Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.

2) Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.


    3) Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.


      4) 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.


        5) Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.


          6) Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.


            7) 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


            8) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


            Fatin
            0137706136

            Premium Beautiful - Waist Nipper

            My favourite part of Premium Beautiful Corset will always be the Waist Nipper!

            Rasa badan macam dibalut dengan kemas. Bertambah yakin untuk pakai pakaian daripada pelbagai jenis fabrik. Waist nipper mempunyai pelbagai ciri istimewa yang menjadikan ia unik jika dibandingkan dengan bengkung-bengkung yang ada di pasaran.


            Antara ciri-ciri istimewa yang terdapat pada Waist Nipper Premium Beautiful:


            1) Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.


            2) Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

            3) Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

            4) Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

            5) 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

            6) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


            Fatin
            0137706136