Bagaimana nak dapatkan set Aura Rezeki dan Serum Mawar?

Lately saya banyak dapat pertanyaan daripada customers melalui Facebook, IG dan juga blog yang ingin mendapatkan set Aura Rezeki ni.

Untuk anda yang ingin follow and keep updated dengan testimonials, kisah-kisah pengguna AR, tips-tips menjemput rezeki, promosi-promosi atau program serta seminar anjuran Aura Rezeki, anda juga boleh Add/Follow/Like channel berikut:

 
Facebook: Fateha Fatin
Instagram: @fateha.fatin
FB Page: Aura Rezeki by Fateha Fatin

 
Bercakap tentang skop Rezeki, ia amatlah luas. Bukan nak kata anda mandi garam hari ini, esok masuk duit 1 juta dalam bank akaun ya. Perlu faham Rezeki ni terdiri daripada pelbagai aspek; Kekayaan, Kasih Sayang, Ketenangan, Hubungan yang baik, Rumahtangga Harmoni, Kemudahan dalam berurusan dan pelbagai lagi.

Buat anda yang pertama kali dengar Aura Rezeki, mesti tak berapa jelas apa sebenarnya produk ni kan?

Aura Rezeki merupakan garam bukit yang telah diadun bersama aroma mawar dan yang istimewanya, ia telah diruqyah dengan ayat-ayat assyifa.

Jangan hairan dan terkejut sekiranya anda mandi garam Aura Rezeki ni anda akan mengalami "healing crisis" seperti sakit kepala, muntah-muntah, demam, gatal-gatal dan sebagainya. Namun, tak kurang juga yang tidak akan mengalami "healing crisis" sebegini. Sekiranya ada, bolehlah rujuk kepada saya untuk saya guide anda lebih lanjut.

Untuk anda yang pertama kali ingin cuba mandian Aura Rezeki, hendaklah diamalkan selama 21 hari berturut-turut, diikuti dengan niat yang dihajati, inshaaAllah dengan izinNya perkara yang baik-baik datang kepada kita tanpa kita sangka. Dan ini termasuklah Rezeki. Mandian 21 hari berturut-turut ini sinonim dengan pertukaran sel tubuh badan dan juga menjadikan kita lebih istiqamah dalam mengamalkan dan melakukan sesuatu perkara baru.
 
 
AURA REZEKI TERKINI 2017
 

 
Setiap pembelian sebotol Aura Rezeki, 500 gram ini, anda juga akan dapat sebotol Serum Mawar Mistral Roses Aura Rezeki, 10ml secara PERCUMA. Serum mawar ini berfungsi untuk membangkitkan lagi aura dan seri wajah anda jika dipakai secara konsisten.

Serum mawar ini anda boleh digunakan pada bila-bila masa seperti sebelum dan selepas makeup untuk effect makeup yang tahan lebih lama dan lebih glowing. Anda juga boleh spray serum mawar ke wajah sebelum tidur agar tidur lebih lena, atau ketika letih dan mengantuk semasa melakukan aktiviti harian, agar lebih segar.

Klik link di bawah untuk feeback dan testimonial


 
HARGA AURA REZEKI

 
Set Aura Rezeki terkini 2017 ini sangat lah mampu milik.
Sebotol Aura Rezeki hanya RM 40 dan tahan sehingga penggunaan 14 hari.
 

KAEDAH PEMBELIAN


COD PASIR GUDANG AREA


 
Untuk warga Pasir Gudang, anda boleh dapatkan Aura Rezeki melalui FREE COD di kawasan yang ditetapkan. Untuk yang berada sekitar Johor Bahru, COD akan dijalankan sekiranya saya ke area berdekatan atau melalui agent-agent berhampiran. 


COD AGENT
 
Untuk anda yg tinggal di luar kawasan Pasir Gudang dan JB, boleh contact saya di +6013 7706136 untuk dapatkan details Agent di kawasan berikut:

JOHOR
Kulai, Ieda : +6011 3525 4821
Larkin, Nazma : +6019 741 0289
Plentong, Sofea : +6017 714 6924
Kota Tinggi, Jaszmi : +6013 793 2609
Pasir Gudang, Wati : +6019 711 1578
Pasir Gudang, Wani : +6013 734 4998
Bandar Baru Uda, Linda : +6016 770 2214
Bandar Baru Uda, Suhaniza : +6011 2343 2292 

MELAKA
Dahlia : +6017 660 4832

SELANGOR
Bangi, Zati : +6019 440 9505
Serdang, Fitrah : +6019 798 9418 

PAHANG
Kuantan, Wani - +6014 654 6340

TERENGGANU
Kuala Terengganu, Ain - +6014 822 2685

SARAWAK/BRUNEI
Aida - +673 830 9234

 
COURIER (POS LAJU/SKYNET)
 
Untuk yang berada di luar kawasan agent, anda juga boleh dapatkan Aura Rezeki melalui postage Pos Laju.


Bayaran postage Pos Laju (bagi 1 set Aura Rezeki)
Semenanjung Malaysia : RM 8
Sabah Sarawak : RM 12

 
Untuk pertanyaan lanjut berkaitan Aura Rezeki, hubungi no berikut:
 

 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 

Marine Essence dan Serum Mawar atasi Masalah Kulit Kering

Ingat lagi bulan lepas I mengalami masalah kulit kering dan mengelupas. Tak tau apa puncanya tapi sejak2 detect resdung, terus rasa macam teruk muka. Tapi still bersyukur sebab bukan jerawat. Kalau jerawat memang super annoying lah kan.

Dah macam2 facial wash I guna untuk settlekan masalah ni. Tapi sama gak, takda perubahan. Finally, sejak I amalkan betul2 Garam Mandian Assyifa Aura REZEKI dan semburan mawar sebulan lepas, Alhamdulillah memang cepat perubahannya. Nak tau camna caranya?


You all boleh follow tips kat bawah ni ya:

1) Stop guna pencuci muka yang dijual kat pasaran.
2) Gunakan Sabun MARINE ESSENCE (Garam Buluh) yg mana memang famous atasi masalah kulit, boleh dipakai di muka mahupun badan.
3) Bilas dengan air bancuhan GARAM MANDIAN ASSYIFA AURA REZEKI. Air dari garam ni juga membantu menyelesaikan masalah kulit.
4) Semburkan SERUM MAWAR ke muka sebelum makeup untuk kekalkan kelembapan dan menaikkan seri wajah.

Alhamdulillah I rasa sekejap amalkan seperti yg kat atas, kulit muka I dah kembali ke asal. And now, memang excited lah sebab muka dah SELESA, dah SENTIASA LEMBAP. 

You all boleh dapatkan COMBO PRICE set AURA REZEKI+SERUM MAWAR bersama Sabun MARINE ESSENCE sekarang ya! Contact me cepat for more details.

Fateha Fatin
+60137706136

DIY SPA dengan Mandian Garam

Dari Abdullah bin Umar "Sesungguhnya Allah menurunkan empat keberkahan (mempunyai kebaikan) dari langit (menerusi hujan) ke bumi iaitu besi, api, air dan garam".



I am always excited about bath salt. Dah ala2 scrub pun ya. Garam sememangnya mempunyai 1001 khasiat kan. Sejak kebelangan ni memang banyak permintaan garam AURA REZEKI ni dan saya open COMBO Marine Essence Body Wash(garam buluh) sekali dengan Garam Assyifa' Aura REZEKI ni.

Setiap hari dah macam spa di rumah. Bila nak sabun, instead of commercial body wash, I switch to Marine Essence(bamboo salt) body wash. Memang fresh habis. Segar betul, ditambah bau nya yang memang harum sampai ke luar toilet tauuu. Badan pun fresh.

Fyi, Marine Essence body wash ni membantu dalam merawat kulit sensitif, ruam atau jerawat belakang badan dan eczema(sesuai untuk bayi dan dewasa). Selain daripada tu, Marine Essence juga membantu untuk menghilangkan kesan hitam di leher, ketiak, perut(especially yang baru bersalin) dan seluruh badan. Yang I paling suka sekali, kulit kering dan kusam pun dapat dihapuskan. Kulit jadi lebih lembap dan lembut.

Okayyy, after dah penuh buih ni, bilas dengan air biasa lah kan. Tapi untuk bilasan terakhir I dah memang amalkan bilasan dengan garam AURA REZEKI ni. Sukat 2-3 sudu garam Aura Rezeki dan masukkan dalam baldi berisi air. Sambil selawat 7 kali, sambil putar air mengikut arah lawan jam dan dalam hati tu niat atau hajat yang besar2 yang baik2. 

Fyi juga, garam Aura Rezeki ni merupakan garam bukit yang telah diruqyahkan dengan ayat2 assyifa, seri dan pelaris. Alhamdulillah pelbagai testimonials positive berkaitan improvement in business dah terbukti. And I sendiri pun dah rasai perubahan nya. Semuanya atas izin Allah kan, Alhamdulillah...



Then macam yang you tengok dekat photo atas ni, ada SERUM MAWAR kan??? Yang tu sangat lah mudah untuk digunakan, Macam after mandi tu, before makeup2 or berbedak ke kan, boleh lah uols spray ke muka. Melembapkan kulit dan inshaaAllah membantu menaikkan seri dan awet muda. Gituuu hehe

Okaylah. Untuk you all yang ingin dapatkan COMBO SET ni, boleh contact I cecepat ya. 


Fateha Fatin
013 7706136

Selamat Hari Jururawat 2015

Harini I buka most of Whatsapp groups, semuanya dok wish Selamat Hari Jururawat. And scroll2 timeline newsfeed pun sama, some of my FB friends yg nurse pun post same status :) Then I google2 rupa-rupanya Hari Jururawat ni disambut setiap 12 Mei. Patutlah kan sebab harini memang 12 Mei.

Alhamdulillah, nurse ni memang pekerjaan yang mulia. I salute sangat sebab mereka ni hatinya kering, penyabar dan ringan tulang. Mana taknya, nurse2 ni semua mmg tak takut dengan keadaan macam2 patients. Mana yang kaki patah, yang terkoyak sana sini, yang berjahit sana sini, yang bertebuk sana sini. Ya Allah,,, personally I memang tak kuat dan tak boleh tengok tu semua. Sebab rasa macam terseksa and sakit. Rasa nak menangis bila tengok keadaan patients macam tu.

Personally, I nak wish Selamat Hari Jururawat to all nurses around the world especially yang pernah jaga arwah abah I and arwah atok I. Moga Allah memberi kebaikan dan keberkatan dalam hidup nurse sekalian.

===================================================================================================

Bukan tu sahaja, sempena Hari Jururawat ni, I nak buat offer to all nurses yang ingin nampak cantik, kemas dan lebih berkeyakinan apabila berhadapan dengan pesakit. Nak tau apa dia? 






Haaaa ni dia! mereka ni antara nurse sekalian yang dah switch to Premium Beautiful Corset untuk dapatkan kekemasan dan keyakinan diri yang tinggi. Lepas ni excited jer jumpa patients. Berseri-seri penuh confident sangattt.

You all NURSE? Atau ada kenalan nurse? Tolong pass this offer to them yaaa. I nak bagi SPECIAL GIFT to nurse sekalian dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni :)

Fateha Fatin
+6013 7706136

Bengkung Lelaki Atasi Masalah Perut Buncit

Masalah lelaki perut buncit atau pun sindrom Roi ni memang normal. Terutama sekali selepas berkahwin. Kan? Dan untuk sedapkan hati punya pasal, selalu sebut-sebut “suami buncit adalah suami yang penyayang”. Tak gitu? Hehe Amboi, tapi kalau si isteri buncit, komen pula dia. Tak adil betul macam ni.

Bagi saya, sekiranya suami tu selalu komen isteri perut buncit la lemak gelebeh la, lebih baik suami sekalian carikan penyelesaian dan invest sikit untuk kecantikan isteri tau. Dan kalau suami pula sama-sama buncit dna Roiii nya, lagilah WAJIB selesaikan masalah perut buncit si suami dulu sebelum komen si isteri. Hehe
 
Bengkung UNISEX
 
Jadi, untuk lelaki , suami-suami dan wanita, isteri-isteri kat luar sana yang mempunyai masalah Perut Buncit seperti yang saya sebutkan tadi, WAIST NIPPER aka BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL merupakan penyelesaian yang terbaik. Jangan risau bengkung ni UNISEX tau. Lelaki Perempuan boleh pakai.
 
Mudah untuk dipakai

Cara pemakaian nya amat mudah, cangkuk-cangkuk siap! Tak nampak bekas pun kalau anda pakai di bahagian dalam officewear atau t-shirt atau jersey tu tau. Jangan risau, okay? Tak kantoi punya.

 
 


Baru-baru ni saya ada terima soalan daripada Abang-abang sado lagi aktif bersukan, “boleh ke kalau saya pakai bengkung ni semasa bermain futsal?" Ya Allah, memang boleh, itu lagi di alu-alukan tau. Lagi cepat pembakaran kalori tu. Mana tak nya, waist nipper aka bengkung Premium Beautiful ni mempunyai teknologi Far Infrared ray(FIR). Jadi bila ditambah pula dipakai semasa bersukan seperti futsal, jogging atau workout di gym, inshaaAllah pasti lebih efektif kesannya.


Bengkung Kesihatan

Selain daripada itu, untuk pengetahuan anda, waist nipper aka bengkung Premium Beautiful ini juga telah diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang US. Jelas lah yang pemakaian bengkung ni dapat membantu dalam menyokong dan mengurangkan kesakitan seperti SAKIT BELAKANG, SLIP DISC, SCOLIOSIS, dan BONGKOK. Bonus bukan? Beli untuk masalah perut buncit, tapi anda boleh pakai semasa melakukan kerja berat, semasa memandu dan bawa motor jauh-jauh. Ini semua membantu untuk  mengurangkan rasa lenguh-lenguh atau sakit belakang.

Harga Waist Nipper aka Bengkung Premium Beautiful

Untuk pengetahuan, harga bagi waist nipper aka bengkung ini adalah berbeza-beza mengikut size badan clients. Harganya bermula dari RM 700 dan ke atas.
 
Jangan terkejut ya, harganya memang agak exclusive sesuai dengan kelebihannya yang anda tidak dapat pada bengkung-bengkung biasa di luar sana:
 
1. Mempunyai teknologi FIR
2. Tetulang nya lembut, anda pasti selesa pakai bengkung ini seharian. Bukan dibuat daripada besi yang keras kejung yang hanya menyakitkan badan bila pakai.
3. Fabrik selesa, lembut dan agak sejuk dapat mengelakkan dan tidak berbau. Bau badan anda juga dapat diatasi tau!
4. Mempunyai warranty seumur hidup yang mana sekiranya tetulang rosak, atau fabriknya koyak, anda boleh hantar repair secara PERCUMA seumur hidup. Jimat bukan? Beli sekali pakai bertahun-tahun.
 
Cara Pembayaran

  • cash (dapatkan harga istimewa dengan setiap pembelian secara cash)
  • credit card
  • ansuran bulanan tanpa interest

Anda bersetuju untuk dapatkan Waist Nipper aka Bengkung Premium Beautiful ini?

 

Ikuti langkah di bawah:
 
  1. Sediakan pita pengukur, kertas dan pen.
  2. Ukur lilit bahagian pinggang anda.
  3. Ukur lilit bahagian perut yang paling buncit.
  4. Ukuran yang diambil mestilah dalam CM.
     
Setelah anda dapatkan ukuran tersebut, boleh terus hantar ke saya melalui Whatsapp pada no di bawah. Saya akan tukarkan ukuran tersebut kepada saiz Bengkung yang sesuai dan selesa untuk anda.
 

FATEHA FATIN
+6013 7706136