Premium Beautiful Harga Murah 2017
Anda dah biasa dengar tentang Premium Beautiful dan dah lama survey nak pakai PB? Jangan tangguh lagi, cecepat whatsapp saya, Fatin +6013 7706136 untuk dapatkan Promosi di bawah!
 

=============================

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan ataupun korset yang telah lebih 20 tahun berada di pasaran Malaysia.
Apakah ciri-ciri istimewa Premium Beautiful yang menjadikan ia pilihan utama wanita di Malaysia?Premium Beautiful kini terdapat dalam dua jenis iaitu, Classic dan Elegance. Seperti gambar yang di bawah, PB Classic adalah yang warna hitam dan PB Elegance yang warna kelabu. 

Kedua-dua PB Classic dan PB Elegance masih lagi mengekalkan ciri-ciri keistimewaan yang sama iaitu:
Perbezaan Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance
Perbezaan antara PB Classic dan PB Elegance ialah pada fabrik dan reka bentuknya di mana PB Elegance lebih lembut... selembut sutera dan sejuk ibarat "aircond bergerak". Rekabentuk nya juga lebih elegant dengan renda-renda mewah berwarna kelabu yang lebih menyerlah.

Cadangan Pemakaian
Untuk anda yang mengalami masalah badan besar, berat badan berlebihan dan ingin hilang inci, anda bolehlah dapatkan PB Classic dahulu kerana fabrik nya yang lebih melekap di badan dan secara tidak langsung mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Untuk kesan optimum, pemakaian PB haruslah konsisten selama 8 jam sehari. Setelah anda kehilangan inci dan mendapat bentuk badan yang diidamkan, anda boleh bertukar atau dapatkan set tambahan PB Elegance yang sememangnya lebih lembut macam sutera, sejuk dan membantu mengekalkan bentuk badan baru anda tersebut!

Untuk anda yang sememangnya berbadan kecil, dan pemakaian PB atas dasar masalah kesihatan, anda juga disarankan untuk terus dapatkan PB Elegance.

Premium Beautiful High Demand!


Wajah-wajah Ceria Premium Beautiful!
Feedback dan Testimonial Premium Beautiful


Harga Premium Beautiful
Harga Premium Beautiful adalah berbeza mengikut saiz. Untuk mengetahui saiz PB anda, beberapa ukuran bahagian badan diperlukan. Anda boleh rujuk link di bawah untuk langkah-langkah mengambil ukuran Premium Beautiful.


Dan khas untuk anda, yang ingin dapatkan Harga Premium Beautiful pada harga istimewa, saya nak tawarkan promosi hebat, REBAT DISKAUN...
 

RM 150 untuk 1 set Premium Beautiful
RM 400 untuk 2 set Premium Beautiful


Cara Pembayaran Premium Beautiful

Sekiranya anda dah setuju untuk dapatkan Premium Beautiful, terdapat beberapa cara pembayaran yang fleksible iaitu melalui;

Cash
Credit Card
Ansuran Bulanan


Hubungi saya pada no di bawah untuk ketahui cara pembayaran dengan lebih lanjut.


Fateha Fatin
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment