Panggilan Akhir Cash Rebates Premium Beautiful

Dah 31 Disember 2014 pun hah. Ini bermakna akan tamat nya 2014 dan bakal tamat lah juga cash rebates RM 4,500 Premium Beautiful ni. Bagi yang terus grab jer peluang ni sekarang, pada hari terakhir ni, memang you all bertuah. sebab 10hb terus lah masuk akaun you all RM 4,500. 

Mana yang salary suam2 kuku tu, macam2 boleh buat kan dengan RM 4,500 ni. Boleh la settle2kan hutang tu, yang anak2 nak belanja sekolah, yang PTPTN tak start 2 bayar tu... hehehe.

Mana yang salary yang rasa macam dah "besar", tapi setiap hari duk ngadap jam, duk ngadap stress, duk OT tiap malam, memang patut sangat lah you all menceburi bidang perniagaan. Sampai bila nak jadi pemakan gaji tegar. Mana tahu, rezeki 2015 ni, boleh retire young retire rich kan, Fuhh.

Best nya bila kita dah mulakan 1st step payung sebelum hujan kita untuk 2015 kan. Jom sama2 kita berusaha upgrade diri sendiri.

Go Go Bonus Besar!




p/s: Besnya kalau dapat travel Asia for free in 2015 !


Fatin
0137706136

Cara Ukur Premium Beautiful

Anda pasti akan tertanya-tanya mengenai size Premium Beautiful kan. Untuk pengetahuan, PB tidak mempunyai size biasa seperti S, M, L, XL etc.. Sebab badan wanita ni pelbagai bentuk dan PB direka khas mengikut pelbagai size badan untuk menjamin keselesaan pemakai.
 
Jadi, untuk pastikan anda dapat size Premium Beautiful yang sesuai dan selesa, beberapa bahagian badan perlu diukur dan sesi fitting Percuma sangat membantu dalam menentukan size yang paling tepat dengan uols.
 
Jadi sila lah beri kerjasama sekiranya PB Expert ingin berjumpa dengan anda ya hehe. Dan untuk anda yang berada di luar kawasan PB Expert, boleh juga untuk ambil ukuran sendiri. Pastikan anda ada pita pengukur bersama.

Empat bahagian badan yang diambil kira untuk menentukan size PB:
 
1) Puncak dada
2) Bawah dada
3) Pinggang dan bahagian perut buncit
4) Puncak punggung
 

Gambar di bawah boleh dijadikan rujukan dan ukuran mestilah diambil dalam centimeter (cm).
 
Sekiranya sudah ada keempat-empat ukuran di atas, anda boleh la terus hantar ke saya ukuran tersebut untuk saya convert kepada size Premium Beautiful dan untuk ketahui harganya.

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Premium Beautiful - No. 1 Instant Body Shaper


Bila pakai korset tentu kita terus ingin kan perubahan bentuk badan kan? Dengan premium beautiful, lemak bukan disorok tetapi dialih dan PB bertindak untuk membentuk semula badan kita untuk mendapatkan 'curve' yang dah lama hilang menyepi. 

Keyakinan diri terus meningkat bila badan pun rasa sihat, selesa dan lebih menarik. Kini, semakin ramai para wanita yang mula bertukar daripada korset biasa kepada korset luar biasa, Premium Beautiful. Anda bila lagi?








Fatin

0137706136

Premium Beautiful - Long Girdle


Long Girdle merupakan antara piece yang menjadi favourite 99% wanita. Bila sebut korset je, mesti ada yang cakap dia mempunyai long girdle. Long Girdle Premium Beautiful merupakan koleksi yang terbaik yang mesti dimiliki oleh wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan.


Long Girdle direka dengan pelbagai ciri istimewa seperti berikut:


1) 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

2) Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

3) Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

4) Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

5) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

7) Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

9) Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.


Fatin
0137706136

Premium Beautiful - Long Bra

Long Bra merupakan antara piece yang penting bertindak untuk mengalihkan lemak2 terutama lemak yang berada di bahagian belakang badan. Apabila lemak semua sudah dialih, automatik, bentuk badan terus berubah menjadi lebih menarik.

Antara ciri-ciri yang terdapat pada Long Bra adalah seperti berikut:



1) Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.

2) Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.


    3) Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.


      4) 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.


        5) Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.


          6) Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.


            7) 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


            8) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


            Fatin
            0137706136

            Premium Beautiful - Waist Nipper

            My favourite part of Premium Beautiful Corset will always be the Waist Nipper!

            Rasa badan macam dibalut dengan kemas. Bertambah yakin untuk pakai pakaian daripada pelbagai jenis fabrik. Waist nipper mempunyai pelbagai ciri istimewa yang menjadikan ia unik jika dibandingkan dengan bengkung-bengkung yang ada di pasaran.


            Antara ciri-ciri istimewa yang terdapat pada Waist Nipper Premium Beautiful:


            1) Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.


            2) Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

            3) Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

            4) Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

            5) 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

            6) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


            Fatin
            0137706136

            Ciri-ciri Premium Beautiful

            Assalamualaikum and hi ladiess

            Post sebelum ni saya ada cakap kan yang saya akan terangkan tentang ciri-ciri istimewa Premium Beautiful ni. So, basically full set Premium Beautiful ni terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Ciri-ciri hebat yang terdapat pada PB ni memang buat ramai wanita suka dan teruja! 
             

             
            SUPERBRANDS
            Sekarang you recall balik, masa you beli corset biasa2 you all tu,, ada ke SUPERBRANDS?? I bet memang tak ada.. hehe.. Sebab dalam banyak2 corset, PB je lahh yang ada SUPERBRANDS ni. Tahu tak camana PB boleh dapat this award??? Because it is the highest quantity and highest quality sold in market!
             
            LIFETIME WARRANTY
            Ni la antara ciri-ciri best kat PB ni sebab dia ada jaminan seumur hidup. Beli appliances pun jaminan berapa bulan berapa tahun, tapi PB ni seumur hidup. Fuhhh patut lah ada yang sampai 10 tahun pakai PB. 

            TEKNOLOGI JEPUN, US & JERMAN 

            Dekat corset pun ada teknologi yerr.. Power. hehe.
            Teknologi US - pada jahitan nya iaitu jahitan stereoscopic yang membuatkan PB ni tahan regangan! 
            Teknologi Jerman - pada fabriknya iaitu Akwatek dan Akwadyne.
            Teknologi Jepun - Far Infra Red (FIR)

            FAR INFRA RED (FIR)

            Antara fungsi FIR pada PB: 
            - melancarkan pengaliran darah
            - meningkatkan kadar metabolisma badan
            - memulihkan sistem pernafasan bagi penghidap athma
            - menghalang pembiakan sel kanser.

            PENGIKTIRAFAN AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION

            PB juga diiktiraf Persatuan Tulang Belakang! Especially on the waist nipper, dia ad 7 tetulang yang support your body tau. Sebab tu kebanyakan penghidap back pain atau slip disc, memang amalkan pemakaian waist nipper PB ni.

            FABRIK AKWATEK & AKWADYNE 

            Fabrik daripada teknologi Jerman ni menjadikan PB berfungsi untuk menyeimbangkan suhu badan contohnya bila Malaysians jalan2 Cameron ke oversea ke, pakai PB ni dia akan regulate suhu kita, jadinya takde lah terlalu sejuk. 

            KUASA REGANGAN 360 DARJAH

            Kuasa regangan 360 darjah ni membuat kan pemakai PB lebih selesa dalam menjalankan aktiviti harian, boleh workout, bekerja, solat dengan selesa!

            DIREKA BENTUK UNTUK70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN

            Bila dah 70% kesihatan + 30% kecantikan, hasilnya = 100% keyakinan !




            Dapatkan set Premium Beautiful pertama anda pada harga Promosi sekarang, hubungi:

            Fatin
            +6013 7706136

            Personal Coaching bersama Mentor

            Assalamualaikum and hi guys!


            15 November haritu mentor I, Kak Isma datang Melaka and JB. Feel so glad that I can spend time with her to learn more and having personal coaching dengan my mentor. Nampak tak, dekat TLC ni kita akan ada personal coaching, mentor sanggup turun our places tuuu.. Sangat rugi kalau tak ambil peluang ni untuk topup ilmu.

            So masa 15th malam tu I jumpa Kak Isma di DoubleTree Hotel untuk belajar online marketing (FB, IG, Blog). So many rules and tips we need to follow. Ilmu yang diturunkan semua nya percuma, Alhamdulillah.. 




            Esoknya (16 November) pula, Kak Isma and I adakan free fitting session. I brought along my client to this session. Kita buat demo and practise cara mengukur dan cara nak pakai serta penjagaan Premium Beautiful Corset ni... Fuh dari situlah my client ni terus teruja nak dapatkan 1st PB set dia. 

            After done with fitting session, we had quick lunch di area Plaza Larkin, hehe Pekena Kacang Pool Haji !



            You all yang nak tau lanjut berkaitan Premium Beautiful Corset ni, can contact me as below :)


            Fatin 
            0137706136

            Badan selesa dan ringan dengan PB

            Selesa nyaaa.. pakai je PB ni terus you all akan keluar angin jerr... Tak kisah lah sendawa ke farting ke. So sapa badan dia yang penuh sangat angin tu, asik minta diurut jer, bagus lah sarung je PB ni.

            Angin keluar, hilang lah pening, sakit kepala, loya lah... Lega dan selesa kan? Tu baru part angin, belum lagi dia bongkar sakit2 you all yang lain tu.. InshaaAllah ;)


            Ni hah, customer I dok excited cerita dia keluar angin. 







            Fatin
            0137706136

            Kurus Segera dalam 5 minit

            Assalamualaikum and Hi ladies!

            Well my client ni pernah ikut I fitting, dia da observe la fitting session ni camna. Before this memang dia pernah dengar pun pasal Premium Beautiful  ni because her friend is wearing it. Tak pernah interested, tapi after the free fitting session, Alhamdulillah, she already owned one set of PB now!


            Yups! Bukan sahaja untuk alih, buang lemak tu semua, tapi because of health concern, memang kenalah usaha kann. My client ni selesa je dengan size yang I bawak. Tepat measurement nya. hehe



            So here I would like to share with you the instant effect of PB !


            INSTANT SHAPING!



            Fatin
            0137706136

            Premium Beautiful Corset

            Sebelum ni I memang ada pernah dengar Premium Beautiful ni. Tapi tak pernah pun ambil tahu lebih2, senang cita tak care langsung la sebab buat apa pakai corset kan,,, we all dah kurus. hehe. Tapi satu hari tu terbuka hati nak tahu apa power nya PB corset ni sampai ramai sangat yang meroyan nak pakai ni.

            Ouh after dapat consultation and grab infos from many sources, baru lah tahu the reasons Why Women Choose Premium Beautiful !





            SUPERBRANDS
            LIFETIME WARRANTY
            TEKNOLOGI JEPUN, US, JERMAN & TAIWAN
            FAR INFRARED RAY (FIR)
            PENGIKTIRAFAN AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION
            FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
            KUASA REGANGAN 360 DARJAH
            DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN

            Once dah sarung PB memang you all akan terbayang-bayang je the PB works on your body and give you the desired result. I will explain more on the details above in my next entry. So stay tuned !

            Fatin
            0137706136

            Reborn

            Assalamualaikum and Hi guys.

            I'm back! Actually this blog
             has been 4 years. Since I have deleted my old posts due to few reasons, now I would like to announce you, I will be active again with more updates on my biz and music activities!

            I'm now a trusted agent for below products:
            Premium Beautiful

            Bio Seleza Feminine Pad
            Marine Essence
            BB Plus Collagen
            Min Kaffe (Mineral Coffee)
            Herba Maharani
            Garlic Tablet
            Celgyic Gold

             
            Below are my details. Don't hesitate to contact me if you have any inquiries:

            Name: Fateha Fatin
            Contact No: +60137706136
            Instagram: @fateha.fatin