Ciri-ciri Premium Beautiful

Assalamualaikum and hi ladiess

Post sebelum ni saya ada cakap kan yang saya akan terangkan tentang ciri-ciri istimewa Premium Beautiful ni. So, basically full set Premium Beautiful ni terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Ciri-ciri hebat yang terdapat pada PB ni memang buat ramai wanita suka dan teruja! 
 

 
SUPERBRANDS
Sekarang you recall balik, masa you beli corset biasa2 you all tu,, ada ke SUPERBRANDS?? I bet memang tak ada.. hehe.. Sebab dalam banyak2 corset, PB je lahh yang ada SUPERBRANDS ni. Tahu tak camana PB boleh dapat this award??? Because it is the highest quantity and highest quality sold in market!
 
LIFETIME WARRANTY
Ni la antara ciri-ciri best kat PB ni sebab dia ada jaminan seumur hidup. Beli appliances pun jaminan berapa bulan berapa tahun, tapi PB ni seumur hidup. Fuhhh patut lah ada yang sampai 10 tahun pakai PB. 

TEKNOLOGI JEPUN, US & JERMAN 

Dekat corset pun ada teknologi yerr.. Power. hehe.
Teknologi US - pada jahitan nya iaitu jahitan stereoscopic yang membuatkan PB ni tahan regangan! 
Teknologi Jerman - pada fabriknya iaitu Akwatek dan Akwadyne.
Teknologi Jepun - Far Infra Red (FIR)

FAR INFRA RED (FIR)

Antara fungsi FIR pada PB: 
- melancarkan pengaliran darah
- meningkatkan kadar metabolisma badan
- memulihkan sistem pernafasan bagi penghidap athma
- menghalang pembiakan sel kanser.

PENGIKTIRAFAN AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION

PB juga diiktiraf Persatuan Tulang Belakang! Especially on the waist nipper, dia ad 7 tetulang yang support your body tau. Sebab tu kebanyakan penghidap back pain atau slip disc, memang amalkan pemakaian waist nipper PB ni.

FABRIK AKWATEK & AKWADYNE 

Fabrik daripada teknologi Jerman ni menjadikan PB berfungsi untuk menyeimbangkan suhu badan contohnya bila Malaysians jalan2 Cameron ke oversea ke, pakai PB ni dia akan regulate suhu kita, jadinya takde lah terlalu sejuk. 

KUASA REGANGAN 360 DARJAH

Kuasa regangan 360 darjah ni membuat kan pemakai PB lebih selesa dalam menjalankan aktiviti harian, boleh workout, bekerja, solat dengan selesa!

DIREKA BENTUK UNTUK70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN

Bila dah 70% kesihatan + 30% kecantikan, hasilnya = 100% keyakinan !




Dapatkan set Premium Beautiful pertama anda pada harga Promosi sekarang, hubungi:

Fatin
+6013 7706136

Personal Coaching bersama Mentor

Assalamualaikum and hi guys!


15 November haritu mentor I, Kak Isma datang Melaka and JB. Feel so glad that I can spend time with her to learn more and having personal coaching dengan my mentor. Nampak tak, dekat TLC ni kita akan ada personal coaching, mentor sanggup turun our places tuuu.. Sangat rugi kalau tak ambil peluang ni untuk topup ilmu.

So masa 15th malam tu I jumpa Kak Isma di DoubleTree Hotel untuk belajar online marketing (FB, IG, Blog). So many rules and tips we need to follow. Ilmu yang diturunkan semua nya percuma, Alhamdulillah.. 




Esoknya (16 November) pula, Kak Isma and I adakan free fitting session. I brought along my client to this session. Kita buat demo and practise cara mengukur dan cara nak pakai serta penjagaan Premium Beautiful Corset ni... Fuh dari situlah my client ni terus teruja nak dapatkan 1st PB set dia. 

After done with fitting session, we had quick lunch di area Plaza Larkin, hehe Pekena Kacang Pool Haji !



You all yang nak tau lanjut berkaitan Premium Beautiful Corset ni, can contact me as below :)


Fatin 
0137706136

Badan selesa dan ringan dengan PB

Selesa nyaaa.. pakai je PB ni terus you all akan keluar angin jerr... Tak kisah lah sendawa ke farting ke. So sapa badan dia yang penuh sangat angin tu, asik minta diurut jer, bagus lah sarung je PB ni.

Angin keluar, hilang lah pening, sakit kepala, loya lah... Lega dan selesa kan? Tu baru part angin, belum lagi dia bongkar sakit2 you all yang lain tu.. InshaaAllah ;)


Ni hah, customer I dok excited cerita dia keluar angin. 







Fatin
0137706136

Kurus Segera dalam 5 minit

Assalamualaikum and Hi ladies!

Well my client ni pernah ikut I fitting, dia da observe la fitting session ni camna. Before this memang dia pernah dengar pun pasal Premium Beautiful  ni because her friend is wearing it. Tak pernah interested, tapi after the free fitting session, Alhamdulillah, she already owned one set of PB now!


Yups! Bukan sahaja untuk alih, buang lemak tu semua, tapi because of health concern, memang kenalah usaha kann. My client ni selesa je dengan size yang I bawak. Tepat measurement nya. hehe



So here I would like to share with you the instant effect of PB !


INSTANT SHAPING!



Fatin
0137706136

Premium Beautiful Corset

Sebelum ni I memang ada pernah dengar Premium Beautiful ni. Tapi tak pernah pun ambil tahu lebih2, senang cita tak care langsung la sebab buat apa pakai corset kan,,, we all dah kurus. hehe. Tapi satu hari tu terbuka hati nak tahu apa power nya PB corset ni sampai ramai sangat yang meroyan nak pakai ni.

Ouh after dapat consultation and grab infos from many sources, baru lah tahu the reasons Why Women Choose Premium Beautiful !





SUPERBRANDS
LIFETIME WARRANTY
TEKNOLOGI JEPUN, US, JERMAN & TAIWAN
FAR INFRARED RAY (FIR)
PENGIKTIRAFAN AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION
FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
KUASA REGANGAN 360 DARJAH
DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN

Once dah sarung PB memang you all akan terbayang-bayang je the PB works on your body and give you the desired result. I will explain more on the details above in my next entry. So stay tuned !

Fatin
0137706136

Reborn

Assalamualaikum and Hi guys.

I'm back! Actually this blog
 has been 4 years. Since I have deleted my old posts due to few reasons, now I would like to announce you, I will be active again with more updates on my biz and music activities!

I'm now a trusted agent for below products:
Premium Beautiful

Bio Seleza Feminine Pad
Marine Essence
BB Plus Collagen
Min Kaffe (Mineral Coffee)
Herba Maharani
Garlic Tablet
Celgyic Gold

 
Below are my details. Don't hesitate to contact me if you have any inquiries:

Name: Fateha Fatin
Contact No: +60137706136
Instagram: @fateha.fatin