Pengenalan kepada Celgynic Gold (Fat Shooter)

Sel yang sihat akan memberi impak positif kepada kesihatan yang baik. Celgynic Gold dirumus dengan kombinasi instimewa Lesithin dan herba tradisional yang tidak ternilai khasiatnya iaitu Lingzhi, Cordyceps, Goji Beri, Ginseng Amerika dan Duzhong.
 

 

Kandungan dan Khasiat  Celgynic Gold
 
Image result for Egg Yolk
 
Lecithin daripada kuning telur kaya dengan nutrient penting seperti Choline. Choline amat penting dalam fungsi mental dan perkembangan otak. Meningkatkan daya tumpuan dan kebolehan pembelajaran lebih meningkat.
 
 
Tujuan utama saya consume Celgynic adalah sebab di atas. Maklumlah, saya ni kuat pelupa. Apa yang berlaku siang hari, malam harinya pun belum tentu saya mampu ingat tau. Anda ada tak yang pelupa tahap macam saya ni?

 

Image result for lingzhi
 
Lingzhi yang terkandung dalam Celgynic Gold membantu dalam meningkatkan fungsi imun dengan merangsang sel-sel darah putih. Ia bertindak sebagai antibakteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus.

 
Bila dah namanya menghalang pertumbuhan bakteria dan virus, memang sesuai sangat untuk anda yang selalu terkena demam atau selsema. Anda perlukan perlindungan dalaman sekiranya anda seorang yang senang dijangkiti penyakit. Setuju?

 
Image result for cordyceps

Cordyceps secara tradisinya dianggap sebagai ejen utama bagi memulihkan tenaga, menggalakkan panjang umur dan meningkatkan kualiti hidup. Ia juga membantu dalam menguatkan sistem imun dan meningkatkan stamina serta membaik pulih sistem pernafasan.


 
Untuk anda yang selalu rasa letih disebabkan aktiviti harian, dan supermom di luar sana, jangan biarkan badan lunyai tau. Tingkatkan kembali stamina dan sistem imun dengan mengamalkan celgynic Gold. Yang kerap diserang semput atau asthma juga boleh cuba Celgynic Gold!
 
 
Image result for American Ginseng Root

Ginseng Amerika terkenal dengan kebaikannya dalam meningkatkan sistem imun, menghalang pertumbuhan tumor dan meningkatkan prestasi serta kesihatan mental.

 
 
Image result for goji berry

Goji Berry mengandungi sumber vitamin C dan serat yang tinggi dan kalori yang rendah. Ia juga kaya dengan antioksidan yang menyumbang kepada kesihatan mata.

Mujurlah jumpa Celgynic Gold ni yang sangat bermanfaat untuk saya yang rabun ni kerana fungsinya semua dalam 1. Anda yang memakai cermin mata tu, mesti pernah rasa letih pada bahagian mata kan? Apakata cuba Celgynic Gold pula untuk tingkatkan kesihatan mata?
 

 

 Image result for duzhong

 
 
Duzhong merupakan kulit kering Eucommia atau pokok getah. Mempunyai kebaikan dalam menguatkan tulang dan otot serta mengurangkan tekanan darah.
 


Khasiat lain Celgynic Gold
 
1. Menggalakkan kesihatan jantung dan saluran darah dengan menghambat pembentukan plak pada dinding arteri. Seterusnya mencegah aterosklerosis dan penyakit jantung . 

2.  Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat serta melembutkan dan melembapkan kulit dan rambut. Sesuai untuk anda yang sering mengalami masalah keguguran rambut, kebotakan dan uban.

3. Ejen pengemulsi yang semula jadi iaitu bertindak sebagai pemecah lemak supaya mencairkan “lemak keras” dan meningkatkan metabolisme lemak yang lebih efisien.

4. Memelihara kesihatan hati dan mengurangkan risiko pembentukan batu karang.
 

 
Cara pengambilan Celgynic Gold
 
2 kali sehari sebanyak 4-6 softgel setiap kali selepas makan (sarapan dan makan malam).
 
 
 
Sebahagian herba tradisional tersebut sukar didapati dan menyebabkan keluaran Celgynic Gold berkala dan LIMITED.
 
Jadi, jangan lepaskan peluang untuk anda dapatkan CELGYNIC GOLD yang amat LIMITED ini sementara stok masih ada. Hubungi saya pada no di bawah.
 
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 

Cara Hilangkan Gatal Resdung

Siapa kat sini ada Resdung? Kita geng lah nampaknya. Saya newbie dalam resdung. haha boleh gitu ek newbie... Sebelum ni tak pernah terbayang yang diri ni akan dapat resdung yang sampai meleleh teruk dan kesannya sampai ke muka. Mujurlah resdung saya ni tak sedekah jerawat kat saya. Tapi yang peritnya, resdung saya ni hadiahkan rasa gatal-gatal dan merenyam teruk.

Normally rasa gatal-gatal kat muka ni menyinggah bila saya tak jaga pemakanan. Contohnya, makan seafood, makanan berminyak, makanan yang mengandungi gula berlebihan seperti kek, coklat, cookies, ais krim (kesukaan saya semua ni, aduhaiii). Sepatutnya saya perlu kurangkan dan elakkan ambil makanan ni semua. Tapi saya tak mampu! huhu

Seafood bukan favourite saya. Tapi saya suka makan steamboat yang penuh dengan seafoods!

OMG my fav snacks! Tak lengkap hidup tanpa fries!

Disebabkan kulit muka saya ni juga jenis yang sensitif, memang selalu la saya terpaksa hadap gatal-gatal ni semua. Pencuci muka yang dulu saya pakai elok licin kulit muka, sekarang semua kena bertukar kepada yang NATURAL, BEBAS PARABEN, BEBAS SLES. Kalau uols juga mempunyai kulit sensitif dan resdung, wajib lah bertukar kepada pencuci muka dengan ciri-ciri di atas ye untuk elakkan kulit muka uols makin merenyam, merengsa, gatal-gatal dan pedih! huhu
 
 
Okay, nak tau saya gunakan apa?
 
 
 
 
 
Selain daripada 2 jenis pencuci muka yang natural dan organik untik kulit sensitif saya ni, saya juga amalkan mencuci muka dengan Marine Essence Beauty Bar. Sabun Marine Essence ni sangat jimat dan praktikal kerana ia 2 dalam 1 iaitu boleh digunakan di muka dan seluruh badan.

Kebiasaannya saya gunakan sabun ni ke atas kulit muka bila rasa gatal-gatal resdung tu menyinggah. Lepas bilas muka tu, Ya Allah leganya uols! Takda dah rasa gatal-gatal teruk kat muka. Kandungan Minyak Tea Tree yang terdapat pada Sabun Marine Essence ni bertindak membunuh bakteria-bakteria yang terperangkap pada kulit muka.
 
Tiasa lagi rasa gatal-gatal, merenyam atau pedih-pedih pada muka hanya selepas sekali penggunaan.

 
Haa, menggaru-garu lagi ke kulit muka tu?
Sudah-sudah la tu, meh cuba Marine Essence Beauty Bar untuk hilangkan Gatal-gatal Resdung uols tu.
 
 
Harga Marine Essence Beauty Bar

RM 120 sekotak (3 ketul)
RM 40 (seketul)

PERCUMA Postage
PERCUMA COD Seluruh Pasir Gudang

 
Tunggu dulu! Uols inginkan HARGA ISTIMEWA daripada saya? Hubungi saya pada no di bawah ya

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

 
 

Review: Nusantara Coffee Scrub

Hi everyone. Today I would like to share with you guys my experience of using Nusantara Coffee Scrub. I'm sure many of us ladies would scrub our face and body at least once a week. Have you heard and tried Coffee Scrub? I love to described myself as coffee addict and I feel soooo excited when I found this coffee scrub.
 
COFFEE SCRUB 

The only brand  that I've been using for almost three months until now  is NUSANTARA COFFEE SCRUB. I've been searching coffee scrub through Instagram and I found this brand at a very reasonable price. It has two types of packaging; 100gram and 200gram. I bought the 200gram and as for my usage (1-3 times per week), it last up to two months. The price for 200gram was around RM 28 (not include the postage charge)  at that time. Very cheap right? Student also can buy! hehe

This was my first try. What I can say is the coffee scrub is 100% organic which made of coffee ground, brown sugar and extra virgin oil. The smell of the coffee is sooo good while the brown sugar is suitable for my sensitive skin as it doesn't irritate my skin compared to salt based scrub. However, the texture of the coffee ground is a lil bit dry and might feel uncomfortable when it touches the skin unless you applied it slowly and smoothly with circular motion until it mix well. I really love it! My skin feels so smooth after rinsing and feel moisturized due to the benefit of evo in the scrub mixture. This coffee scrub really did a good job in exfoliating the dry skin/dead skin cells and make your skin looks even and brighter.

I personally love this brand and I did repeat the purchase but for the 2nd time, I tried the new ICED MOCHA SCRUB.

ICED MOCHA SCRUB


Basically the basic function is still the same but it got additional ingredients; cocoa and peppermint. The cocoa leaves the smell of mocha coffee and many of us know that cocoa is one of the best sources of antioxidant. It helps in slowing down the aging process and leaves your skin smooth! The peppermint will give you a cooling and calming effect on your skin. I bought this 100gram ICED MOCHA SCRUB at introductory price, RM 16 (not include postage charge). Normal price might be around RM 20.

Between these two, I would prefer the ICED MOCHA SCRUB and what about you guys? Would you like to try this brand or DIY at home? Mind to share your experience and leave your comments down below :)

Marine Essence Body Wash hilangkan gatal-gatal di badan

Masalah kulit seperti gatal-gatal di badan ni agak normal. Pelbagai sebab gatal-gatal di badan ni boleh terjadi antaranya ialah alergik pada sesetengah makanan, panas dan peluh. Selain daripada tu, kulit kering juga boleh menyebabkan badan rasa gatal dan tidak selesa.

Adakah anda mengalami masalah gatal-gatal pada kulit?

Saya suka cadangkan customers untuk cuba rangkaian produk Marine Essence Body Wash kerana ia telah dirumus khas dengan ramuan semulajadi untuk membersih, menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.

Antara ramuan semulajadi yang terkandung dalam Marine Essence Body Wash ialah:

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
 
Biji Minyak Jojoba
- Pelembap kulit semulajadi


Alhamdulillah, asbab penggunaan Marine Essence Body Wash ni, customer saya sangat berpuas hati bila beliau kata gatal-gatal di badan emaknya sudah makin berkurangan. Dan ia juga sesuai untuk kegunaan seisi keluarga dan boleh digunakan untuk anak kecil.

Hal ini kerana Marine Essence ni diformulasi TANPA Paraben dan TANPA SLES yang dapat mengelakkan kerengsaan pada kulit. Jadi untuk anda yang mempunyai kulit sensitif, mahupun anak kecil, Marine Essence adalah pilihan terbaik untuk kegunaan seharian.
  
 
 
 
Untuk pengetahuan, Marine Essence Body Wash juga telah mendapat pengiktirafan  READERS' CHOICE AWARDS, 2015. Ini menandakan produk ini telah pun menjadi pilihan ramai yang mementingkan produk berasaskan semulajadi dan organik. Botolnya yang slim juga amat praktikal dan memudahkan untuk anda bawa semasa travel tanpa perlu memakan ruang luggage. Dalam erti kata lain, jimat ruang.
 
Tak perlu ragu-ragu lagi, anda boleh rasai sendiri kesegaran dan kebaikan Marine Essence Body Wash pada harga yang mampu milik iaitu RM 38 sebotol (250ml).
 
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 
 

Set Kempis Perut Min Kaffe dan Garlic Tablet

Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Haaa mana nak dapat kan kopi yang ada campuran garam buluh yang Limited ni. Hanya terdapat pada Min Kaffe sahaja.
 
 
 
 
Aroma kopi nya sungguh wangi lagi semerbak dan sungguh menyegarkan. Min Kaffe juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium dan kaya dengan unsur anti-pengoksidaan. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para penggemar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
 
 
 
Best sangat ke Min Kaffe ni? Apakah Kelebihan Min Kaffe ? 
 
 

Kelebihan Min Kaffe:
  • Mengekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 
  • Melegakan tekanan
  • Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi. 
  • Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat gastrik. 
  • Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. 
  • Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain. 
  • Membantu mengurangkan sakit senggugut. 
  • Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit. 
  • Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat dan eczema. 
  • Khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dll.
 
Anda GERAM dan SAKIT MATA dengan PERUT BUNCIT yang tak pernah susut?

 
Jangan give up selagi anda belum cuba SET KEMPIS PERUT!



 
Set Kempis perut terdiri daripada Min Kaffe (20 sachets) dan Garlic Tablet (80 tablets).
 
 
 
Pengambilan Min Kaffe dan Garlic Tablet dapat membantu dalam proses pencernaan dan pemecahan lemak yang sekian lama diternak dalam badan. Perlu ingat ya, bukan harini anda ambil, esok terus kempis perut. Lemak dah ternak berpuluh tahun, haruslah ambil masa sikit nak disingkirkan. Hehe Jadi tugas anda hanya ambil secara konsisten aje!

Okay, jika  awal tadi saya sudah kongsikan Kelebihan Min Kaffe, sekarang saya nak kongsi pula bagaimana Garlic Tablet membantu dalam mengempiskan perut anda dan menurunkan berat badan anda.




 Kelebihan Garlic Tablet:
  • Anti bakteria dan anti virus.
  • Membantu dalam proses detoks dan pencernaan.
  • Meningkatkan sistem imunisasi dan antibody.
  • Membuang angin berlebihan dalam badan.
  • Mangurangkan kolesterol dalam tubuh.
  • Membantu dalam memecahkan lemak.
  • Mengurangkan risiko kanser dan strok.
  • Menurunkan paras lemak darah.
  • Membaikpulih fungsi hati.
  • Mencegah artritis.
 
Masih lagi ragu-ragu nak cuba Set Kempis Perut?

 
Di bawah ini saya kongsikan testimonials dan feedbacks daripada customers yang dah berpuas hati dengan Set Kempis Perut.
 
 
Testimonial dan Feedbacks Set Kempis Perut

Pengambilan Set Kempis Perut selama 1 bulan lebih telah membantu dalam menurunkan berat badan sehingga 4kg! Kesan dan tempohnya berbeza-beza mengikut individu. Anda juga harus cuba!


Ada tak kenalan anda menghidapi masalah kencing manis atau darah tinggi? Sampaikan berita baik ni tau. Apa kata cadangkan mereka untuk cuba Min Kaffe dan Garlic Tablet ni, InshaaAllah kencing manis dan darah tinggi akan turun seperti yang dialami customer di atas!

Ibu-ibu yang sering berasa lesu dan letih ketika buat kerja rumah tangga dan mengurus anak, jangan lupakan secawan Min Kaffe setiap pagi ya! Badan kekal segar dan bertenaga sepanjang hari!


Badan banyak angin dan rasa sebu serta pedih ulu hati? Apa kata anda cuba ambil 4 biji Garlic Tablet sehari untuk bantu buang angin berlebihan dalam badan. Fuhhh rasa ringan lah badan lepas ni!


 Sekiranya anda seorang yang sukar "membuang" , haruslah cuba Set Kempis Perut kerana pembuangan akan jadi lancar dan dapat elakkan kejadian sembelit dan bertapa, meneran lama-lama dalam tandas!
 
 
 
 Untuk anda yang selalu sakit kepala atau migraine apabila ambil kopi, apa kata anda cuba Min Kaffe. Mungkin pada permulaan, anda akan rasa sakit kepala seperti biasa, tapi setelah repeat beberapa sachet Min Kaffe, Inshaaallah sakit kepala dan migraine anda akan hilang! Kini anda boleh nikmati kopi dengan gembira!
 
 
 Pengambilan Set Kempis Perut secara konsisten dapat menjadikan diri anda cergas dan bertenaga apabila toksin dan angin berlebihan dikeluarkan dari badan. Fuhhh badan anda juga akan rasa ringan dan segar!


 
Cara Makan Set Kempis Perut

Sebelum sarapan pagi:
1 sachet Min Kaffe
2 biji Garlic Tablet

Sebelum makan malam/petang:
1 sachet Min Kaffe
2 biji Garlic Tablet


Harga Min Kaffe dan Garlic Tablet

Harga pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah
RM 33 (Semenanjung Malaysia)
RM 35 (Sabah & Sarawak)

Harga pasaran bagi sekotak Garlic Tablet ialah
RM 44 (Semenanjung Malaysia)
RM 46 (Sabah & Sarawak)

Ingin dapatkan harga kombo istimewa Set Kempis Perut Min Kaffe dan Garlic Tablet?

Whatsapp "Set Kempis Perut" ke +6013 7706136 dan khas untuk anda reader fatehafatin.com, POSTAGE adalah PERCUMA
 
 

AGENT MIN KAFFE TURUT DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA. MULA NIAGA DENGAN RM 50 SAHAJA!

DAFTAR SEKARANG!


Fateha Fatin
+6013 7706136

Herba Maharani untuk Wanita

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau popular dengan panggilan Herba Maharani sememangnya telah menjadi pilihan ramai wanita. Ini kerana bahan-bahan yang terkandung dalam herba Maharani ni sangat bernilai dan mempunyai khasiat yang tersendiri seperti, Wuji (pati ayam hitam), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina.

Tahu tak, Ayam Hitam sangat limited edition dan harganya juga sangat la mahal jejak RM 30,000 seekor tau?! Jadi, beruntung sangatlah kita boleh menikmati khasiat ayam hitam yang terkandung dalam Herba Maharani dengan harga yang sangat berpatutan.

 
 
Antara Khasiat dan Kebaikan Herba Maharani

 
 
 
  • Menyelesaikan masalah wanitan dan remaja seperti keputihan, senggugut dan period tidak lancar.
  • Menguatkan dan mengecutkan otot Rahim selepas bersalin
  • Melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, lenguh sendi/urat saraf, migrain, angin berlebihan dalam badan
  • Memberi kesan anti penuaan dan kekal awet muda
  • Menegang dan menganjalkan asset wanita seperti payudara, punggung
  • Membantu meningkatkan kadar metabolism badan
  • Melancarkan peredaran darah dan melegakan keletihan
  • Memberi kebahagian kepada pasangan
  
Feedback dan Testimonial

Anda mengalami masalah period yang tidak teratur? Jangan dibiarkan tau, sangat bahaya dan boleh memberi kesan kepada kesihatan Rahim dan kesuburan. Ikhtiar sekarang dengan Herba Maharani.


Herba Maharani terbukti berkesan dalam melancarkan kembali kitaran haid/period yang bermasalah

 
Badan yang lesu dan "lemau" dapat diatasi dengan pengambilan Herba Maharani.
 

Atasi masalah keputihan teruk yang menyebabkan anda tidak selesa dan sukar untuk solat, dengan hanya pengambilan Herba Maharani secara konsisten.

Cara Makan Herba Maharani

 
Sekotak Herba Maharani mengandungi 6 bebola putih dengan jumlah 300 biji kecil pil. Untuk anda yang pertama kali mencuba Herba Maharani, dicadangkan untuk mula dengan 25-50 biji pil kecil sehari bersama air suam. Iaitu diambil pada hari pertama selepas habis haid. Sekiranya badan berasa panas, lebihkan meminum air kosong dan kurangkan pula dos kepada 10-15 biji sehari.


 
Sebulan = 1 kotak dan hentikan pengambilan Herba Maharani sehingga haid seterusnya. Mula semula selepas hari pertama habis period. Dielakkan untuk consume Herba Maharani bagi ibu mengandung atau ketika period.


Harga sekotak Herba Maharani : RM 98
COD hanya di kawasan Pasir Gudang sahaja
Postage PERCUMA seluruh Malaysia
 
 
Dapatkan Herba Maharani anda sekarang dan rasai khasiatnya yang menakjubkan!
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Sabun EziClean : Hilangkan kesan tahi lalat di telekung

 
Siapa kat sini telekung nya berwana putih? Yelah sekarang dah macam-macam jenis telekung ada di pasaran. Macam saya, saya gunakan telekung lycra berwarna hitam. Untuk anda yang memakai telekung berwarna putih, perasan tak kadang-kadang tu masalah kekuningan di bahagian dagu dan dahi tu disertai juga dengan kesan tahi lalat. Geram jer kan tengok.
 
Dah cuba rendam dengan macam-macam peluntur? Tapi masih belum hilang juga. Memang payah la macam tu. Kata orang nak menghadap Allah ni, kena lah pakai yang baik-baik, cantik-cantik dan bersih. Nak beli telekung baru pula mungkin sayang sangat kat telekung yang sedia ada. Yelah pemberian orang tersayang dan mempunyai seribu kenangan gitu. hehe. Setuju?
 
Okay, jangan putus asa dulu. Apa kata anda cuba rendamkan aje telekung kesayangan anda menggunakan Serbuk Pencuci Pekat EziClean. Formula kurang buih nya sangat membantu sekiranya anda basuh telekung menggunakan basuhan tangan. Mudah nak bilas dan lebih yakin bersih. Selain daripada tu, EziClean ni bukan peluntur ya. Ia hanyalah sabun magik yang akan membantu memudahkan kerja pembersihan anda terutama pada pakaian-pakaian putih. Telekung anda tidak akan luntur mahupun menipis.
 
Jom kita tengok testimonials daripada sahabat saya yang teruja sangat bila telekungya bersih, putih berseri!


Cuba zoom baik-baik pada gambar sebelum tu, memang ada kesan kekuningan dan tahi lalat kan. Haaa sahabat saya ni kata, dia cuma rendam je dengan EziClean, tak sental beriya pun telekung nya. Alhamdulillah, seronok kan tengok pakaian ibadat kita bersih. Barulah lebih yakin dan fokus semasa solat.

Anda ada masalah yang sama? Atasi segera dengan sabun EziClean hanya dengan RM 23 sepaket(1kg). Hubungi saya segera untuk order.


Fateha Fatin
+6013 7706136

Sabun EziClean : Hilangkan kesan conteng di dinding

Cuba cek dinding rumah anda, ada ke kesan conteng hasil kreativiti anak-anak? Atau cop-cop tapak tangan dan tapak kasut mereka? Jangan marah anak-anak tau, mereka tu kalau kita sedia whiteboard pun belum tentu nak conteng kat whiteboard. Betul tak? Feeling dapat conteng dinding ni memang seronok la. Luas dan puas! hehe
 
Jangan pening-pening, sekarang dah ada cara yang mudah, Ezi gitu, untuk hilangkan contengan tu. Tak percaya? Cuba tengok testimonial customer saya di bawah ni.


Amacam? Amazing bukan? hehe. Anda cuma perlu bancuh serbuk pencuci pekat EziClean ni dan gunakan span atau kain untuk sental ke bahagian yang mempunyai kesan contengan sehingga bersih.
 
Haaa JIMAT duit tak perlu beli cat baru sampai beratus-ratus. Dapatkan segera! Hanya RM 23 sepaket(1kg) dan ia akan bantu untuk mudahkan kerja rumah dan kerja pembersihan anda. COD hanya di kawasan Pasir Gudang sahaja.
 
Ingin jadi agent EziClean di kawasan anda? Jiran-jiran tentu seronok kalau dapat tahu rahsia mudah untuk cuci pakaian dan dinding rumah mereka. Hubungi saya untuk keterangan lanjut.
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Pencuci Wanita Femi9 Intimate Wash

Uols masih cuci bahagian intim menggunakan sabun atau body wash biasa? Tahu tak tindakan tu amat tidak digalakkan kerana ia boleh ganggu pH kawasan miss V. Untuk wanita, pH di kawasan tersebut ialah 3.5. Jika kita abaikan kebersihan dan kesihatan di kawasan miss V, berkemungkinan kita akan dijangkiti bakteri menyebabkan gatal-gatal, berbau dan masalah keputihan berpanjangan.
 
Suka saya suggest di sini untuk uols cuba jer pembersih wanita Hai-O, Femi9 Intimate Wash. Ia merupakan pembersih wanita yang paling bagus kerana bersifat sederhana dan lembut serta sesuai untuk kegunaan seharian.

Femi9 Intimate Wash berkesan untuk:
  • Membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit di kawasan miss V
  • Melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar kawasan miss V
  • Menghilangkan ketidakselesaan pada bahagian miss V dan bau yang tidak menyenangkan


 
 
 
Selain itu, saya suka sangat Femi9 wash ni kerana ia mengandungi dua bahan utama yang terbukti mempunyai kebaikan khas untuk bahagian intim wanita iaitu Manjakani dan Vitamin E.
 

Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

Vitamin E merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

Cara Penggunaan
Tuangkan sahaja kuantiti kecil atas tapak tangan anda. Sapu dan cuci Miss V  dan bilas dengan air secukupnya hingga bersih. Gunakan 2 hingga 3 kali sehari.
 
 
 

Dapatkan Femi 9 Intimate Wash anda sekarang. Hanya RM 22 sahaja untuk 180 ml!
Hubungi saya pada no di bawah
 
 
Fateha Fatin
+6013 770613

Harga BioSeleza Feminine Pad

Pelbagai jenama pad atau tuala wanita ada di luar sana. Tugas kita ialah memilih yang terbaik terbaik bukanlah bermakna yang murah dan menjimatkan. malah kita perlu titik beratkan daripada seluruh aspek daripada material nya, fungsi dan kelebihannya. Biarlah kita invest sikit untuk kesihatan dan kebersihan miss V kita. Betul tak?




BioSeleza Feminine pad dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, BioSeleza dapat memperbaiki kebersihan kawasan feminine anda menggalakan perlindungan kesihatan ke tahap optima sepanjang hari.
Antara kelebihan BioSeleza Feminine Pad


1. Terdapat Jalur Teras Anti-Bakteria ditengah permukaan pantyliner. Ia dirumus khas dengan Bio Activated Energy (tenaga Bio Velocity daripada Korea), Nano Silver, Ion Negatif dan Far-Infrared Rays (F.I.R.) yang dapat membunuh bakteria secara berkesan.
Antara fungsi utama tenaga Bio Velocity:
  • Tenaga tulen yang diekstrak terus daripada cahaya matahari pagi.
  • Aliran medan tenaga Bio Velocity boleh menyeimbangkan medan eloktromagnet seluruh badan, dan seterusnya, meningkatkan kesihatan. So, selepas pengaliran darah haid, Insya Allah, tenaga badan akan pulih seperti biasa. Badan lebih bertenaga dan lebih cergas.
  • Mengaktifkan molekul air, seterusnya meningkatkan kandungan oksigen dalam badan.
  • Anti-bakteria.
  • Mengaktifkan sel-sel badan.
  • Meningkatkan metabolisme badan.
  • Mempercepatkan proses pemulihan.
Antara fungsi utama Far-Infrared Rays (F.I.R.):
  • Menggalakkan peredaran darah.
  • Meningkatkan metabolisme badan.
Antara fungsi utama Ion Negatif:
  • Membasmi kuman
  • Mengurangkan dan menghilangkan bau busuk.
  • Membantu menyeimbangkan hormon.
Antara fungsi utama Nano Silver:
Nano Silver adalah pembasmi kuman bukan antibiotik yang mesra alam dan selamat digunakan. Ia menghapuskan kuman dan mikroorganisma sehingga 99.99%.
Berfungsi sebagai pembasmi kuman sambil melindungi flora biasa dalam miss V serta  menyeimbangkan pH miss V. Ia boleh membasmi bakteria trichomoniasis, mycoplasma, chlamydia dan cocci dengan pantas. Selain itu, ia mempunyai fungsi anti-radang dan baik pulih.
  • Menghilangkan bau
  • Menyekat pertumbuhan bakteria

2. Daya Penyerapan yang tinggi dan hiper dimana ia mampu menyerap cecair dengan cepat dan berupaya menampungnya untuk mencegah kebocoran. Tiada lagi kerisauan untuk anda melakukan aktiviti seharian bahkan aktiviti-aktiviti lasak!
3. Rekaan Kawalan Kecoboran yang unggul membantu mencegah kebocoran dan aliran putar-balik secara berkesan serta menggalakkan perngedaran udara yang baik. Ia juga memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang penggunaan walaupun semasa aliran haid banyak.
4. Lapisan permukaan diperbuat daripada kapas selembut baldu berbanding pad jenama biasa, diperbuat daripada kertas yang dikitar semula. Kapas ini membantu untuk meningkatkan penyerapan. Hasilnya miss V akan berasa lebih kering dan lebih selesa. Ia juga berkesan untuk mengurangkan kerengsaan dan alergi.


5. Lapisan belakang yang berongga untuk Pengaliran Udara yang baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau miss V yang kurang menyenangkan. Feeling nya seperti miss V bernafas. Tiada rasa terperap! Seronok kan?


6. Lapisan pelekat yang berkualiti dan kukuh untuk mengekalkan kedudukan pantyliner walau digunakan semasa beraktiviti lasak. Lapisan pelekat juga diperbuat daripada bahan yang selamat (food grade).


7. Rekabentuk yang ultranipis dan selesa ibarat tidak pakai pantyliner. Tiada lagi perasaan rimas.
8. Perlindungan kebersihan yang maksimum kerana pad yang dilindungi dalam plastik pembalut, telah dibungkus di dalam pek alumininium yang mudah dibawa ke mana sahaja. Kecil dan menjimatkan ruang beg anda!



Feedback daripada customers yang telah berpuas hati dengan BioSeleza Feminine Pad




"Pad BioSeleza memang superb. Senggugut aku kurang. Hari ke-2 terkejut, keluar darah ketul, lepas keluar, rasa lega!"




 "Dulu period sampai berbelas-belas hari, pakai BioSeleza 7 hari dah kering!"



BioSeleza Feminine Pad terdiri daripada 3 jenis:



DaySafe (6 pek)
Harga sekotak: RM 160
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)



NightSafe (6 pek)
Harga sekotak: RM 160
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)




Mixed (mengandungi 2 Daysafe, 1 Nightsafe, 1 Nightsafe Extra Long & 2 pantyliner) 
Harga sekotak: RM 164
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)

Uols inginkan lebih penjimatan dan harga Istimewa?
Hubungi segera:


Fateha Fatin
Whatsapp: +6013 7706136