Scrub Marine Essence

Scrub Marine Essence is now my favourite scrub! Orang kata kalau nak scrub ni seminggu sekali. Tapi sebab besttt sangat saya scrub je dalam seminggu berkali-kali! haha

Pengalaman saya sendiri, memang teruja sangat kali pertama je scrub badan dengan scrub garam buluh Marine Essence, automatik, kulit terus rasa licin, lembut dan lembap je. Tak cukup satu badan, saya scrub juga ke muka, memang best! Tak pedih, tak sakit pun, teksturnya creamy lembut dan biji scrub tu organik bukan mikroplastik tu tau!

Haa yang bestnya bila scrub kat muka ni, feeling dia Ya Allah... hilang segala whitehead tu, licin je area hidung dan dagu. Bila tengok cermin, hilang sikit kulit kusam tu. Yelah kita ni kena rajin juga sental sikit muka tu, lagi-lagi yang jenis suka pakai makeup tebal, kalau tak cuci bersih, tak rajin scrub, memang bersarang la bahan makeup tu dalam pori, tu yang buat kusam dan jerawat tau! By the way, saya pun ada juga la seketul dua jerawat, tapi cepat je kering dan parut nya pun cepat je pudar bila guna scrub ni.
 


 
Scrub Marine Essence merupakan produk terbaru dalam rangkaian penjagaan diri Marine Essence yang mana bahan utamanya ialah garam buluh dan pelbagai bahan premium yang lain seperti shea butter, almond kernel powder, honey, aromatheraphy oil, frackincense oil dan lavender. Inilah yang best sangat produk SHOM, kita dapat pakai bahan2 mewah dengan harga yang murr murr je. Jarang nak dapat combination semua bahan mewah dalam satu produk kan?
 
Scrub Garam Buluh Marine Essence ni sesuai dipakai untuk anda yang ada masalah seperti di bawah:


Makko ijau rasa kan bila masalah-masalah negara ni melanda? Tu haaa parut jerawat lah.. sunburn laa.. stretchmark bersalin pula lepastu tona kulit tak sekata. Eh, memang payah nak hilang kalau tak ye ye kan? Tambah pula kalau macam saya sendiri, jenis kulit sensitif, memang takut nak cuba sembarangan produk lagi-lagi scrub. Yelah macam kita tau, scrub selalunya tekstur kasar sikit. Tapi berbeza tau dengan scrub garam buluh marine essence.
 
Scrub Marine Essence mengandungi bahan-bahan premium seperti di bawah:
 
Kalau durian raja segala buah, ni haa dia Frackincense Oil, Raja Segala Minyak! Kalau kat luar mahu beratus ringgit Frackincense Oil sebotol kecil. Kini anda boleh merasai kebaikan king of oils ni dalam scrub garam buluh Marine Essence dengan harga murr murr je! King of oils ni sangat baik bertindak sebagai anti penuaan dan anti kedut. Patutlah ramai yang sental-sental muka dengan scrub garam buluh Marine Essence ni nampak lagi berseri dan kurang wrinkles!
 
Tambah pula dengan adanya khasiat garam buluh tu, sangata membantu untuk lembapkan dan lembutkan kulit anda. Kalau anda jenis tak makan sayur and buah tu selalu kulit kering kan? Haaa rajin-rajin la sental dengan scrub garam buluh Marine Essence! Tiada lagi kulit kering bersisik dan kedut-kedut penuaan tu.

Apa yang best lagi tentang scrub Marine Essence ni, dia mengandungi minyak aromaterapi lavender oil. Ya Allah baunya juga amatlah menenangkan. Masa pakai tu rasa macam kita berada di spa-spa tradisional thai. Sungguh aman dan menenangkan. Relaks rasa fikiran ni, less stress! Selain daripada terkenal dengan fungsinya yang anti-stress tu, lavender juga baik untuk mempercepatkan penyembuhan parut. Eloklah kalau anda yang ada masalah parut jerawat atau stretchmarks bersalin tu, seminggu sekali, scrub la badan dan muka dengan scrub Marine Essence.
 
Selain itu, eucalyptus oil atau minyak kayu putih yang ada dalam scrub ni juga terbukti berkesan untuk hilangkan masalah kulit berminyak dan masalah bau badan! hehe Saya sendiri memang dah berzaman tak pakai deodorant sejak amalkan penjagaan badan dengan produk-produk Marine Essence.
 
Ada yang tanya, scrub Marine Essence ni boleh putihkan celah-celah atau pelipat yang gelap tak? Haa jangan risau. Ni la dia kandungan licorice dan mulberry extract dalam scrub Marine Essence ni yang membantu untuk cerahkan kulit dan kurangkan pigmentasi. Anda tak percaya? Cuba la sental sekali sahaja, pasti tona kulit lebih cerah dari biasa!


Sental sental juga, yang sental sampai tanggal segala daki tu, anda kena tahu kandungan apa yang buatkan anda sental-sental manja je pun terus bersih, lembut kulit. Bekas parut jerawat pun makin pudar. Haa ni la sebenarnya kerja si almond kernel powder. Teksturnya tak terlalu kasar, rasa macam diurut-urut je bila scrub ke seluruh muka dan badan. Tak sakit langsung. Bukan tu je, vitamin E pun ada dalam scrub Marine Essence ni. Tau jelah kan vitamin E sememangnya bagus untuk kulit. Tak perlu lagi lepas ni beli asing-asing produk vitamin E.

Amboi, happy sungguh memasing bila dapat scrub Marine Essence! Memang puas hati dan best sangat! Pakai sekali terus jatuh cinta dan addicted! Rasa macam nak pakai hari-hari!


 

Scrub Marine Essence juga jadi pilihan abam-abam sado okay! Bukan takat orang perempuan je yang nak sental-sental scrub muka, scrub badan. Abam sado pun nak juga. Lagi-lagi mereka ni memang jenis yang tak pernah nak menyental.



Haa bila sesekali dapat sental badan dengan scrub Marine Essence, fuhh bergulung daki keluar katanya!
 

Scrub Marine Essence dicadangkan untuk anda guna sekali seminggu. Tapi ada juga yang guna 2-3 kali seminggu sebab bestttt sangat scrub ni! Untuk anda yang tak pasti bagaimana cara nak guna scrub Marine Essence, haa bolehla rujuk pada 4 langkah mudah di atas ya! Senang kan DIY scrub di rumah je, Jimat duit ke spa.



 
Cepat-cepat jangan lambat-lambat! Dapatkan Scrub Marine Essence yang viral ni hari ini. Satu jar RM 47 sahaja dan special untuk anda pembaca blog ni, saya nak beri Free Postage!

Inginkan lebih Diskaun? Jangan lepaskan peluang untuk jadi antara agent scrub Marine Essence yang viral ni. Modul pemasaran ready untuk anda. Hubungi saya sekarang pada no di bawah!
 
 

Fateha Fatin
+6013 7706136

Premium Beautiful Murah 2018




Premium Beautiful Murah 2018 istimewa untuk anda pembaca fatehafatin.com

Anda sudah biasa dengar tentang Premium Beautiful dan sudah lama survey huntuk pakai PB? Jangan tangguh lagi, cepat-cepat jangan lambat-lambat whatsapp saya, Fatin +60137706136 untuk dapatkan Promosi Diskaun Istimewa (T&C applies)!
 
=============================
 
 

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan ataupun korset yang telah lebih 20 tahun bertapak di pasaran Malaysia.
 
 
Apakah ciri-ciri istimewa Premium Beautiful yang menjadikan ia pilihan utama wanita di Malaysia?



Premium Beautiful terdapat dalam dua jenis iaitu, Classic dan Elegance. Seperti gambar yang di bawah, PB Classic adalah yang warna hitam dan PB Elegance yang warna kelabu. 

 
Kedua-dua PB Classic dan PB Elegance masih lagi mengekalkan ciri-ciri keistimewaan yang sama iaitu:
 


 
Perbezaan Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance
 
 
Perbezaan antara PB Classic dan PB Elegance ialah pada fabrik dan reka bentuknya di mana PB Elegance lebih lembut... selembut sutera dan sejuk ibarat "aircond bergerak". Rekabentuk nya juga lebih elegant dengan renda-renda mewah berwarna kelabu yang lebih menyerlah.
 
Cadangan Pemakaian
 
Untuk anda yang mengalami masalah badan besar, berat badan berlebihan dan ingin hilang inci, anda bolehlah dapatkan PB Classic dahulu kerana fabrik nya yang lebih melekap di badan dan secara tidak langsung mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Untuk kesan optimum, pemakaian PB haruslah konsisten selama 8 jam sehari. Setelah anda kehilangan inci dan mendapat bentuk badan yang diidamkan, anda boleh bertukar atau dapatkan set tambahan PB Elegance yang sememangnya lebih lembut macam sutera, sejuk dan membantu mengekalkan bentuk badan baru anda tersebut!

Untuk anda yang sememangnya berbadan kecil, dan pemakaian PB atas dasar masalah kesihatan, anda juga disarankan untuk terus dapatkan PB Elegance.

Premium Beautiful Murah High Demand!






Wajah-wajah Ceria Premium Beautiful Tegar
















Feedback dan Testimonial Premium Beautiful

 
 
 
 



Harga Premium Beautiful

 
Premium Beautiful Murah ditawarkan pada harga berbeza mengikut saiz anda. Untuk mengetahui saiz PB anda, beberapa ukuran bahagian badan diperlukan. Anda boleh rujuk gambar atau link di bawah untuk langkah-langkah mengambil ukuran Premium Beautiful.
 
 

 
Khas untuk anda yang daftar ahli serendah RM 50 sahaja, saya ingin tawarkan promosi hebat, tambahan REBAT DISKAUN dengan setiap pembelian 1 set atau 2 set Premium Beautiful seperti berikut:

RM 150 untuk 1 set Premium Beautiful
RM 400 untuk 2 set Premium Beautiful

Wow! sudahlah anda dapat harga Premium Beautiful Murah, anda dapat lagi Rebat Diskaun! Amacam, Best ke Best?
 
Haaa jangan fikir-fikir lagi, daftar je ahli, lebih Jimat lebih Diskaun!


Cara Pembayaran Premium Beautiful
 
Sekiranya anda telah setuju untuk dapatkan Premium Beautiful, terdapat beberapa cara pembayaran yang fleksible iaitu melalui;

Cash (Anda layak dapat diskaun)
Credit Card (Anda layak dapat diskaun)
Ansuran Bulanan (Tanpa interest!)

Hubungi saya pada no di bawah untuk ketahui cara pembayaran dengan lebih lanjut.

Fateha Fatin
+6013 7706136

Min Cha Milk Tea : Teh Tarik Garam Buluh

 
Kalau sebelum ni selalu dengar tentang kopi garam buluh je kan?
Haa kali ni kita bawakan pula TEH TARIK GARAM BULUH!

Penggemar teh tarik, anda harus cuba!

 

 
 
 
 Fazura pun minum Min Cha tau! Anda nak fefeeling macam Fazura?
Haruslah pekena Min Cha!



Min Cha dirumuskan dengan Daun Teh Hitam berkualiti premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati. Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah lagi memukau ketika anda menikmatinya.
 

 Antara kelebihan Min Cha ialah:
 

- Tiada tambahan gula
- Tiada perasa mahupun pewarna tiruan
- Mengandungi khasiat garam buluh
- Sumber antioksidan yang baik
 

Harga Min Cha


 


Sekotak Min Cha mengandungi 20 sachets, harganya ialah RM 42 sahaja.

Rasai dan nikmati kelazatan Min Cha hari ini
Drink Like A Celebri-Tea
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 

Korset Pengantin Paling Selesa

Rata-rata bakal pengantin perempuan mesti mempunyai masalah yang sama kan?
Makin dekat nak majlis, makin menjadi-jadi nafsu makan nya... Setuju?
Stress betul rasa...

Risau baju kahwin yang dah fitting tu asek kena alter je sebab tak muat
Risau berganda takut tak sempat nak nampak slim dan dan yakin di Hari Bahagia... huuu

Dah jangan nak pening-pening
Saya tahu anda mesti dah ada bengkung sekarang kan?
Amacam selesa ke? Berlipat tak bengkung tu?

Panas tak bengkung yang anda sedang pakai tu?
Adakah anda rasa anda berjalan seperti robot apabila pakai bengkung tersebut?

Haaa kalau bengkung anda ada ciri-ciri di atas nampaknya memang dah sampai masanya anda perlu bertukar kepada Premium Beautiful sebelum terlambat!

Kerana apa?
Saya cakap berdasarkan pengalaman saya pakaikan PB kepada ramai bakal pengantin.
Mereka pun sebelum ni mengeluh masalah yang sama seperti di atas.
Akhirnya, Premium Beautiful juga yang menjadi pilihan mereka.
Puas hati, dan paling penting lebih YAKIN menempuh Hari Bahagia!
 
 
 

Ingat lagi masa ni, malam sebelum nak nikah esok paginya. Sempat juga saya tunaikan hajat bakal pengantin yang nak pakai Premium Beautiful. Walau sebelum ni dah pakai bengkung yang beli kat luar tu, kurang puas hati katanya! Jadi memang betul-betul last minute nak dapatkan PB masa ni hehe... Rezeki pengantin, mujur PB Expert ada set dalam tangan pelbagai saiz tau.

 Malam ni masa fitting kan PB, cuba la sarung sekali baju pengantin. Terkejut! MashaaAllah kain baju pengantin tu siap makin longgar kat pinggang.
Padahal semalamnya baru je pegi alter kat bridal. Happy tak terkata lah!
  
 
 
Alhamdulillah, dapat luangkan masa ke jemputan kahwin my client ni. Look at her! Bentuk dan postur badan cantik dan kemas dengan baju pengantin! Yang pasti takda panas-panas, takda rimas-rimas dan takda senak-senak tau!
 
====================================================

 
Dah lama dari zaman sekolah lagi my client ni dok survey Premium Beautiful. Dia kata masa tu ramai cousin-cousin semua pakai PB masa majlis kahwin. Jadinya bila dah ada bajet ni, alang-alang lagi dua bulan nak kahwin, terus my client dapatkan siap-siap Premium Beautiful Elegance. Yelah PB Elegance ni lagi lembut dan sejuk tau material nya! Bestttt sangat!
 
 

Wow! So stunning kan masa wedding day nya! Masa ni majlis di buat di kawasan terbuka. Di Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang. Kalau ikutkan kawasan tu sangat la lapang dan panas terik! Tapi pengantin ni steady je walau pakai korset kat dalam. Mujur dah pilih PB tau. Selesa dan boleh senyum lebar sepanjang majlis. hehehe

====================================================
 

My client ni takda masalah perut buncit pun tau. Cuma kurang shaping je. Dua bulan sebelum majlis saya pakaikan satu set Premium Beautiful depan ibu nya, terkejut dan excited sangat ibu nya tengok anak gadis ni. Dia komen, "haaa.. baru cantik ada bentuk badan macam ni" hehe Terus Nampak pinggang kerengga!



Thank you pengantin dah jemput saya ke majlis! Look at her! Cantik sangat dan berseri-seri! Dua-dua sama padan.

====================================================
 

Bakal pengantin yang seorang ini pula ialah my ex colleague, last jumpa 7 tahun lepas... Hehe (ni yg best bila buat bisnes ni boleh sambung silaturrahim yg dah lama terpisah). Rupa-rupanya diam-diam ya Aini dah stalk tentang Premium Beautiful ni.

Akhirnya lagi 2 bulan nak majlis, terus contact saya nak pakai juga PB walau dah cuba-cuba bengkung lain sebelum ni... hehe Kan dah cakap, PB ni korset dan bengkung No 1 Pilihan Bakal Pengantin.


====================================================

Anda pula bagaimana?
Nak nampak cantik, rasa selesa dan yakin sepanjang Hari Bahagia?
Jangan tunggu lagi, dapatkan set PB anda hari ini.
 

 
Fateha Fatin
+6013 7706136