DIY Foot Spa - Rendaman Kaki Aura REZEKI

Ada tak antara you all yang kerja nya memerlukan berdiri setiap masa? Ataupun memerlukan banyak pergerakan? Mesti otot2 kaki lenguh kan, penat je, kaki pun boleh jadi cramp kan. Kalau balik kerja petang-petang tu, I selalu terbayang-bayang buat rendaman kaki dalam air suam separuh besen, ditambah dengan bunga2 atau lemon. So refreshing!


credit: www.gardenista.com

Tapi disebabkan kat rumah I my mom tak tanam pokok bunga, dan kalau ada pun bunga2 kat rumah nenek tu, macam sayang jee nak petik kan, jadi I prefer untuk lakukan rendaman kaki menggunakan Garam Assyifa Aura REZEKI. Lebih jimat dan boleh dilakukan pada bila2 masa sahaja.


credit: www.acupuncture.com.cy


Aura REZEKI merupakan garam bukit yang telah diadun dengan aroma mawar, membuatkan kita rasa macam sedang berada di spa sambil buat rendaman kaki 2 dalam 1; rendaman dengan air garam dan rendaman dengan kelopak mawar. Secara tak langsung you all akan mendapat dua manfaat daripada garam dan mawar seperti membersihkan kotoran-kotoran dan menyingkirkan toksin di kaki, serta menyegarkan.



Kekerapan mengamalkan rendaman kaki Aura Rezeki dapat mengembalikan kesegaran anda sambil membantu:
  1. Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
  2. Membantu membuang toksin dari badan.
  3. Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
  4. Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.
  5. Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
  6. Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
  7. Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
  8. Melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksid, lemak/kolestrol di samping mengaktifkan perjalanan darah.
  9. Mengurangkan kesakitan dari sakit gout

Contact I segera untuk dapatkan set rendaman kaki Aura Rezeki yang jimat ni.
PERCUMA Mistral Roses (Serum Mawar).


Fateha Fatin
+6013 770 6136

Serum Mawar Aura Rezeki

Salam Ramadhan Mubarak semua :)


Cuaca Ramadhan memang agak panas kan. Ada tak antara you all ni yang lesu je sepanjang berpuasa harini? Alhamdulillah, hari pertama berpuasa ni, I sihat jer, bertenaga, kurang letih. Nak tau salah satu rahsia nya?? 




 
Sekarang memang tak boleh miss untuk spray Mistral Roses ni ke muka. Ibarat face mist lah. Serum Mawar, Mistral Roses by Aura Rezeki ni diperbuat daripada bahan yang bersih dan suci secara homemade tanpa bahan kimia. Jadi kita boleh gunakan tanpa ragu-ragu dan boleh bawa solat :)

Kelebihan Mistral Roses Aura Rezeki:

£ Bahan bersih dan suci
£ Tiada bahan kimia
£ Kesegaran yang berpanjangan
£ Mengecilkan pori-pori di wajah
£ Menggebukan dan menganjalkan kulit wajah
£ Haruman mawar yang sangat menawan
£ Terapi minda dan menghilangkan stress
£ Menaikkan seri dan aura wajah
£ Melambatkan proses penuaan
Dapatkan Mistral Roses secara PERCUMA

Tau tak, sebenarnya you all boleh dapatkan Serum Mawar Mistral Roses 35ml secara PERCUMA jer dengan setiap pembelian Garam Mandian Assyifa Aura Rezeki atau pun Garam Mandian Premium Lady Millionaire. Hubungi saya untuk info lanjut mengenai Aura Rezeki dan Lady Millionaire.



Tapi untuk you all yang nak dapatkan Mistral Roses ni secara berasingan pun boleh. Harganya pun sangat-sangat berpatutan...
 

35 ml - RM 15

65 ml - RM 25


Jangan biarkan wajah anda kusam dan tiada seri. Dapatkan Serum Mawar Aura Rezeki sekarang...
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Garam Mandian Aura Rezeki

 
Anda tertanya-tanya apakah itu Aura Rezeki?
Tak syirik ke produk ni?
Bukankah rezeki Allah telah tetapkan?
Haa jangan salah faham ya Aura Rezeki merupakan garam bukit yang telah melalui proses pembersihan, pengeringan dan diadun bersama aroma mawar seterusnya diruqyah dengan doa Assyifa'.

Inilah yang membezakan Garam Mandian Aura Rezeki dengan garam bukit lain. Bauan nya sahaja wangi dan menenangkan. Alhamdulillah, dengan mengamalkan garam mandian ini, banyak perkara positif telah berlaku pada diri saya dan customers sekalian.
 


Sebotol Aura Rezeki mengandungi 900++ gram garam mandian dan Percuma Serum Mawar 35ml (kecil) dengan setiap pembelian sebotol Garam Mandian Aura Rezeki

Kelebihan dan Keistimewaan yang bakal anda peroleh dengan amalan Garam Mandian Aura Rezeki

 


"Mandian Garam Aura REZEKI pada setiap pagi selama 21 hari berturut-turut, diikuti dengan NIAT yang dihajati, InshaaAllah dengan IzinNya perkara yang baik-baik datang kepada kita tanpa disangka, dan ini termasuklah REZEKI"


Testimonials dan Feedback Pengguna







Dapatkan Garam Assyifa Aura Rezeki sekarang, hubungi no di bawah

Fateha Fatin
+6013 7706136







Sertai Jemaah Aura REZEKI

Selain jualan retail Aura REZEKI, saya juga buka peluang untuk anda yang ingin jana pendapatan bersama-sama team saya. Alhamdulillah, agent2 dari team saya juga kebanyakannya hanya bermula sebagai pengguna sahaja. Bila dah merasai sendiri perubahan positif kat diri, mereka masing2 ambil keputusan untuk sertai Jemaah Aura REZEKI.





Untuk pengetahuan anda, terdapat dua pakej agent iaitu: 
BILLION AGENT 
Stok permulaan: 105 set Aura Rezeki 

MILLION AGENT
Stok permulaan: 10 @ 15 set Aura Rezeki

Harga agent semestinya adalah lebih murah berbanding harga jualan retail. Hubungi saya untuk details lanjut.

Rezeki masing-masing memang Allah dah tetapkan. Alhamdulillah syukur dan congrats untuk agent2 yang meningkat sales Aura Rezeki mahupun sales bisnes yang lain selepas mengamalkan mandian Aura REZEKI dan amalan2 menjemput rezeki yang lain. Bak kata Pengasas Aura REZEKI:


 "JAGA HUBUNGAN DENGAN ALLAH, JAGA AURA" :)



Promo Jun Premium Beautiful

Lama rasa tak update bout Premium Beautiful ni kan. Rasa bersalah pulak tak update PROMO JUN ni. Untuk anda semua yang nak pakai haruslah survey untuk promo-promo PB ni ye tak? Taknak lah beli tau nak murah jerr, satg receive PB yang size tak best, terpaksa pakai sendat2. Pls don't sebab nanti anda simpan dalam almari, almari yang kurus, bukan anda :P






Untuk yang nak berjimat lagi nak raya, NAK KURUS! NAK PAKAI BAJU CANTIK! NAK JIMAT! NAK BONUS LEBIH! Anda boleh dapatkan PROMO JUN yaaa, iaitu:

REBATES:
 RM 150 untuk setiap pembelian 1 set
 RM 350 untuk setiap pembelian 2 set & FREE  Luminez Skincare (RM 500++)

Anda yang nak lebih sekadar daripada REBATES? Dengan TLC u boleh enjoy REBATES and BONUS RM 19,000 untuk pembelian PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE sahaja!

Nak tau camna cara nak earn RM 19,000 untuk anda guna sempena raya? Tak payah loan advance dengan company. RM 1000 untuk balik Utara pun belum tentu cukup. Dah tu nak pinjam pada sapa lagiii?

Hubungi I segera ya seperti no di bawah :)

Fateha Fatin
+6013 7706136