Premium Beautiful Murah 2019




Premium Beautiful Murah 2019 istimewa untuk anda

Anda sudah biasa dengar tentang Premium Beautiful dan sudah lama survey huntuk pakai PB? Jangan tangguh lagi, segera whatsapp saya, Fatin +60137706136 untuk dapatkan Promosi Diskaun Istimewa (T&C applies)!
 
=============================
 
 

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan ataupun korset yang telah lebih 20 tahun bertapak di pasaran Malaysia.
 
 
Apakah ciri-ciri istimewa Premium Beautiful yang menjadikan ia pilihan utama wanita di Malaysia?



Premium Beautiful terdapat dalam dua jenis iaitu, Classic dan Elegance. Seperti gambar yang di bawah, PB Classic adalah yang warna hitam dan PB Elegance yang warna kelabu. 

 
Kedua-dua PB Classic dan PB Elegance masih lagi mengekalkan ciri-ciri keistimewaan yang sama iaitu:
 


 
Perbezaan Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance
 
 
Perbezaan antara PB Classic dan PB Elegance ialah pada fabrik dan reka bentuknya di mana PB Elegance lebih lembut... selembut sutera dan sejuk ibarat "aircond bergerak". Rekabentuk nya juga lebih elegant dengan renda-renda mewah berwarna kelabu yang lebih menyerlah.
 
Cadangan Pemakaian
 
Untuk anda yang mengalami masalah badan besar, berat badan berlebihan dan ingin hilang inci, anda bolehlah dapatkan PB Classic dahulu kerana fabrik nya yang lebih melekap di badan dan secara tidak langsung mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Untuk kesan optimum, pemakaian PB haruslah konsisten selama 8 jam sehari. Setelah anda kehilangan inci dan mendapat bentuk badan yang diidamkan, anda boleh bertukar atau dapatkan set tambahan PB Elegance yang sememangnya lebih lembut macam sutera, sejuk dan membantu mengekalkan bentuk badan baru anda tersebut!

Untuk anda yang sememangnya berbadan kecil, dan pemakaian PB atas dasar masalah kesihatan, anda juga disarankan untuk terus dapatkan PB Elegance.

Premium Beautiful Murah High Demand!






Wajah-wajah Ceria Premium Beautiful Tegar
















Feedback dan Testimonial Premium Beautiful

 
 
 
 



Harga Premium Beautiful

 
Premium Beautiful Murah ditawarkan pada harga berbeza mengikut saiz anda. Untuk mengetahui saiz PB anda, beberapa ukuran bahagian badan diperlukan. Anda boleh rujuk gambar atau link di bawah untuk langkah-langkah mengambil ukuran Premium Beautiful.
 
 

 
Khas untuk anda yang daftar ahli serendah RM 50 sahaja, saya ingin tawarkan promosi hebat, tambahan REBAT DISKAUN dengan setiap pembelian 1 set atau 2 set Premium Beautiful seperti berikut:

RM 150 untuk 1 set Premium Beautiful
RM 400 untuk 2 set Premium Beautiful

Wow! sudahlah anda dapat harga Premium Beautiful Murah, anda dapat lagi Rebat Diskaun! Amacam, Best ke Best?
 
Haaa jangan fikir-fikir lagi, daftar je ahli, lebih Jimat lebih Diskaun!


Cara Pembayaran Premium Beautiful
 
Sekiranya anda telah setuju untuk dapatkan Premium Beautiful, terdapat beberapa cara pembayaran yang fleksible iaitu melalui;

Cash (Diskaun sehingga 10%)
Credit Card (Diskaun sehingga 10%)
Ansuran Bulanan (Tanpa interest!)

Hubungi saya pada no di bawah untuk ketahui cara pembayaran dengan lebih lanjut.

Fateha Fatin
+6013 7706136

Scrub Marine Essence

Scrub Marine Essence is now my favourite scrub! Orang kata kalau nak scrub ni seminggu sekali. Tapi sebab besttt sangat saya scrub je dalam seminggu berkali-kali! haha

Pengalaman saya sendiri, memang teruja sangat kali pertama je scrub badan dengan scrub garam buluh Marine Essence, automatik, kulit terus rasa licin, lembut dan lembap je. Tak cukup satu badan, saya scrub juga ke muka, memang best! Tak pedih, tak sakit pun, teksturnya creamy lembut dan biji scrub tu organik bukan mikroplastik tu tau!

Haa yang bestnya bila scrub kat muka ni, feeling dia Ya Allah... hilang segala whitehead tu, licin je area hidung dan dagu. Bila tengok cermin, hilang sikit kulit kusam tu. Yelah kita ni kena rajin juga sental sikit muka tu, lagi-lagi yang jenis suka pakai makeup tebal, kalau tak cuci bersih, tak rajin scrub, memang bersarang la bahan makeup tu dalam pori, tu yang buat kusam dan jerawat tau! By the way, saya pun ada juga la seketul dua jerawat, tapi cepat je kering dan parut nya pun cepat je pudar bila guna scrub ni.
 


 
Scrub Marine Essence merupakan produk terbaru dalam rangkaian penjagaan diri Marine Essence yang mana bahan utamanya ialah garam buluh dan pelbagai bahan premium yang lain seperti shea butter, almond kernel powder, honey, aromatheraphy oil, frackincense oil dan lavender. Inilah yang best sangat produk SHOM, kita dapat pakai bahan2 mewah dengan harga yang murr murr je. Jarang nak dapat combination semua bahan mewah dalam satu produk kan?
 
Scrub Garam Buluh Marine Essence ni sesuai dipakai untuk anda yang ada masalah seperti di bawah:
 
Makko ijau rasa kan bila masalah-masalah negara ni melanda? Tu haaa parut jerawat lah.. sunburn laa.. stretchmark bersalin pula lepastu tona kulit tak sekata. Eh, memang payah nak hilang kalau tak ye ye kan? Tambah pula kalau macam saya sendiri, jenis kulit sensitif, memang takut nak cuba sembarangan produk lagi-lagi scrub. Yelah macam kita tau, scrub selalunya tekstur kasar sikit. Tapi berbeza tau dengan scrub garam buluh marine essence.
 
Scrub Marine Essence mengandungi bahan-bahan premium seperti di bawah:
 
Kalau durian raja segala buah, ni haa dia Frackincense Oil, Raja Segala Minyak! Kalau kat luar mahu beratus ringgit Frackincense Oil sebotol kecil. Kini anda boleh merasai kebaikan king of oils ni dalam scrub garam buluh Marine Essence dengan harga murr murr je! King of oils ni sangat baik bertindak sebagai anti penuaan dan anti kedut. Patutlah ramai yang sental-sental muka dengan scrub garam buluh Marine Essence ni nampak lagi berseri dan kurang wrinkles!
 
Tambah pula dengan adanya khasiat garam buluh tu, sangata membantu untuk lembapkan dan lembutkan kulit anda. Kalau anda jenis tak makan sayur and buah tu selalu kulit kering kan? Haaa rajin-rajin la sental dengan scrub garam buluh Marine Essence! Tiada lagi kulit kering bersisik dan kedut-kedut penuaan tu.

Apa yang best lagi tentang scrub Marine Essence ni, dia mengandungi minyak aromaterapi lavender oil. Ya Allah baunya juga amatlah menenangkan. Masa pakai tu rasa macam kita berada di spa-spa tradisional thai. Sungguh aman dan menenangkan. Relaks rasa fikiran ni, less stress! Selain daripada terkenal dengan fungsinya yang anti-stress tu, lavender juga baik untuk mempercepatkan penyembuhan parut. Eloklah kalau anda yang ada masalah parut jerawat atau stretchmarks bersalin tu, seminggu sekali, scrub la badan dan muka dengan scrub Marine Essence.
 
Selain itu, eucalyptus oil atau minyak kayu putih yang ada dalam scrub ni juga terbukti berkesan untuk hilangkan masalah kulit berminyak dan masalah bau badan! hehe Saya sendiri memang dah berzaman tak pakai deodorant sejak amalkan penjagaan badan dengan produk-produk Marine Essence.
 
Ada yang tanya, scrub Marine Essence ni boleh putihkan celah-celah atau pelipat yang gelap tak? Haa jangan risau. Ni la dia kandungan licorice dan mulberry extract dalam scrub Marine Essence ni yang membantu untuk cerahkan kulit dan kurangkan pigmentasi. Anda tak percaya? Cuba la sental sekali sahaja, pasti tona kulit lebih cerah dari biasa!


Sental sental juga, yang sental sampai tanggal segala daki tu, anda kena tahu kandungan apa yang buatkan anda sental-sental manja je pun terus bersih, lembut kulit. Bekas parut jerawat pun makin pudar. Haa ni la sebenarnya kerja si almond kernel powder. Teksturnya tak terlalu kasar, rasa macam diurut-urut je bila scrub ke seluruh muka dan badan. Tak sakit langsung. Bukan tu je, vitamin E pun ada dalam scrub Marine Essence ni. Tau jelah kan vitamin E sememangnya bagus untuk kulit. Tak perlu lagi lepas ni beli asing-asing produk vitamin E.

Amboi, happy sungguh memasing bila dapat scrub Marine Essence! Memang puas hati dan best sangat! Pakai sekali terus jatuh cinta dan addicted! Rasa macam nak pakai hari-hari!


 

Scrub Marine Essence juga jadi pilihan abam-abam sado okay! Bukan takat orang perempuan je yang nak sental-sental scrub muka, scrub badan. Abam sado pun nak juga. Lagi-lagi mereka ni memang jenis yang tak pernah nak menyental.



Haa bila sesekali dapat sental badan dengan scrub Marine Essence, fuhh bergulung daki keluar katanya!
 

Scrub Marine Essence dicadangkan untuk anda guna sekali seminggu. Tapi ada juga yang guna 2-3 kali seminggu sebab bestttt sangat scrub ni! Untuk anda yang tak pasti bagaimana cara nak guna scrub Marine Essence, haa bolehla rujuk pada 4 langkah mudah di atas ya! Senang kan DIY scrub di rumah je, Jimat duit ke spa.



 
Cepat-cepat jangan lambat-lambat! Dapatkan Scrub Marine Essence yang viral ni hari ini. Satu jar RM 44 sahaja tahan sehingga 2 bulan dan lebih bergantung pada penggunaan.
 
Anda masih lagi ragu-ragu nak cuba? Yelah, mesti risau kalau beli satu botol besar tapi tak sesuai pula dengan kulit. Haaa apa kata anda dapatkan Trial Pack #GlowGlowRaya edisi khas ni.
 
 
Satu set Trial Pack #GlowGlowRaya terdiri daripada satu bekas kecil scrub Marine Essence dan seketul kecil sabun Marine Essence. Harganya ialah RM 20 dan postage RM 5. Murr murr je tau! Jangan tunggu lagi, whatsapp terus saya pada no di bawah.
 
 

Fateha Fatin
+6013 7706136