Secret Recipe: Original Fruit Tea

Sebulan juga tak singgah Secret Recipe. Disebabkan teringin nak makan Meatball Spaghetti dia, I pun pergi lah Jusco Permas Jaya berdesup untuk dinner semata-mata. Settle order menu favourite, mesti terkial-kial nak order air. Nasib baik waitress suggest me to try the NEW Fruit Tea! 


Seriously, nikmat! haha. Rasa macam minum infused water. Rasa konon-konon sihat bila minum air nih. Yelah, macam kat luar tu ad je tea yang berperisa apple lah, strawberry lah, blueberry lah etc. Tapi Secret Recipe Original Fruit Tea ni, memang puas sebab penuh dengan hirisan epal hijau dan lemon! Terbayang nyaaa sampai sekarang.

Served pulak dalam mini jug comel ni, daripada I yang jarang dapat habiskan air bila makan kat luar, tapi yg satu mini jug ni boleh habis sorang okay! Sambil minum sambil bayangkan dia bertindak. Agak-agak macam infused water yang boleh bantu detoks dan boleh kurusssss. Gitu sangattt. hehe

You all yang nak try tu, Iced Original Fruit Tea ni harganya RM 12.90. Dan sebenarnyaaa, boleh juga kalau nak buat sendiri je kat rumah! Simple jeeee. 

Marine Essence Beauty Bar atasi Masalah Kulit

Marine Essence Beauty Bar juga dikenali dengan nama Sabun Hijau Ajaib atau Sabun Ketiak dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan dengan antioksidan, ekstrak garam buluh dan minyak asli yang memberi manfaat terbaik untuk kulit anda. memang suka sangat sabun ni. Harumannya juga sangat Wangi dan menyegarkan.


 
Untuk pengetahuan anda, yang best nya sabun Marine Essence ni ialah ia sesuai digunakan pada muka dan seluruh badan. 2 dalam 1 kan, memudahkan urusan pembersihan dari wajah dan seluruh badan. Pelbagai masalah pada wajah dan badan anda dapat diselesaikan dengan hanya seketul sabun hijau ajaib ni!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feedback dan Testimonial

"Aku pakai sabun ni baru 2 minggu, tu pun tak konsisten, TAPI STRETCHMARK dah mula hilang!"

 "Kak, mandi pakai sabun ni wangi je badan sampai ke petang. Serious tak tipu. Hilang bau badan!"

"Belakang badan saya dah kering dah ruam jerawat ni. Padahal baru guna 2 hari!"




 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tu lah antara feedback yang saya dapat daripada pengguna-pengguna Marine Essence Beauty Bar ni. Sabun Marine Essence ni berkesan dalam mengatasi masalah-masalah seperti kulit berminyak, eczema, jerawat di muka dan badan, bau badan, ruam dan gatal-gatal, kulit kering dan kusam, mengurangkan stretchmarks selepas bersalin, menghilangkan kesan hitam di leher, ketiak dan seluruh badan dan pelbagai lagi masalah kulit.
 
Anda mengalami masalah sama seperti di atas? Dah serik guna macam-macam produk semua tak menjadi. Degil betul masalah-masalah kulit ni kan? Apa kata anda cuba pula Marine Essence Beauty Bar yang mengandungi ekstrak Garam Buluh ni.
 

Harga Marine Essence Beauty Bar
RM 120 sekotak (3 ketul)
RM 40 (seketul)

 
PERCUMA Postage
PERCUMA COD Seluruh Pasir Gudang

 
Tunggu dulu!
Anda inginkan harga istimewa daripada saya?
Hubungi saya segera pada no di bawah...

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Review: Kissproof Lipstick

First of all I bukan beauty blogger. Review ni hanya untuk sharing experience I gunakan produk ni ya. Sebabnya I excited melampau dengan lipstick ni. Mana taknya, dah la MURAH melampau! Banyak color choice pula! So sesaje lah cuba beli beberapa jenis color.

Kalau you all nak tau mana I dapatkan KISSPROOFF lipstick dengan harga yang SUPERB murah? You all follow je lah IG lil sis I nih, @zara_holic_store. Murah melampau. Mana taknya ada yang I jumpa satu RM 10 lah, ada tu satu RM 15. Tapi Zara ni tengah buat SALE agaknya. Superb murah, berbaloi-baloi. Stok dia pun banyak banget. Senang you all buat pilihan :)



Tengok stok kat atas tu.. Tu some of the codes yang I mintak Zara keluarkan dari boot kereta dia. Banyak lagi kot dalam boot ada. Masa tu weolls meet up kat my stall, Hot Burger Air Biru, Pasir Gudang, so senang I nak pilih-pilih. Biasa lah mesti makan masa tapi penyudahnya I beli 3 je pun, tak borong semua. hehe. Color semua ada daripada yang nude sampai la yang gelap-gelap purple lah etc.




Dari kiri: Code 018, 015, 010


So, masa tu I pilih 3 colors je. Code no: 018, 015 dan 010. 018 RED dia agak gelap berbanding 015 yang ala2 chilli RED. 015 pula kalau uolss tengok kat atas ni, color nya nude, natural je bila pakai. Fyi, lipstick ni memang tahan warna dia dan tekstur nya MATTE. Memang bukan jenis smooth and shiny. Tapi bibir memang tak kering pun bila pakai MATTE ni. Pelikkkk tapi ni lah yang best nya!

Fyi, I ni jenis yang memang bergantung kat lipbalm, jadinya I memang akan pakai lipbalm dulu sebelum guna KissProof lipstick ni. Memang selesa dan best! So now memang I suka pakai lipstick nih! Senang kalau keluar rumah lama-lama, jalan-jalan then pergi makan ke apa kan, sebab tak risau color nya hilang. Tak payah penuh handbag bawa lipbalm lah lipstick lah kannnn.

You all especially area Pasir Gudang, boleh lah cari Zara kalau nak beli KissProof ya. 
@zara_holic_store
@zara_holic_store
@zara_holic_store