Sabun EziClean : Hilangkan kesan tahi lalat di telekung

 
Siapa kat sini telekung nya berwana putih? Yelah sekarang dah macam-macam jenis telekung ada di pasaran. Macam saya, saya gunakan telekung lycra berwarna hitam. Untuk anda yang memakai telekung berwarna putih, perasan tak kadang-kadang tu masalah kekuningan di bahagian dagu dan dahi tu disertai juga dengan kesan tahi lalat. Geram jer kan tengok.
 
Dah cuba rendam dengan macam-macam peluntur? Tapi masih belum hilang juga. Memang payah la macam tu. Kata orang nak menghadap Allah ni, kena lah pakai yang baik-baik, cantik-cantik dan bersih. Nak beli telekung baru pula mungkin sayang sangat kat telekung yang sedia ada. Yelah pemberian orang tersayang dan mempunyai seribu kenangan gitu. hehe. Setuju?
 
Okay, jangan putus asa dulu. Apa kata anda cuba rendamkan aje telekung kesayangan anda menggunakan Serbuk Pencuci Pekat EziClean. Formula kurang buih nya sangat membantu sekiranya anda basuh telekung menggunakan basuhan tangan. Mudah nak bilas dan lebih yakin bersih. Selain daripada tu, EziClean ni bukan peluntur ya. Ia hanyalah sabun magik yang akan membantu memudahkan kerja pembersihan anda terutama pada pakaian-pakaian putih. Telekung anda tidak akan luntur mahupun menipis.
 
Jom kita tengok testimonials daripada sahabat saya yang teruja sangat bila telekungya bersih, putih berseri!


Cuba zoom baik-baik pada gambar sebelum tu, memang ada kesan kekuningan dan tahi lalat kan. Haaa sahabat saya ni kata, dia cuma rendam je dengan EziClean, tak sental beriya pun telekung nya. Alhamdulillah, seronok kan tengok pakaian ibadat kita bersih. Barulah lebih yakin dan fokus semasa solat.

Anda ada masalah yang sama? Atasi segera dengan sabun EziClean hanya dengan RM 23 sepaket(1kg). Hubungi saya segera untuk order.


Fateha Fatin
+6013 7706136

Sabun EziClean : Hilangkan kesan conteng di dinding

Cuba cek dinding rumah anda, ada ke kesan conteng hasil kreativiti anak-anak? Atau cop-cop tapak tangan dan tapak kasut mereka? Jangan marah anak-anak tau, mereka tu kalau kita sedia whiteboard pun belum tentu nak conteng kat whiteboard. Betul tak? Feeling dapat conteng dinding ni memang seronok la. Luas dan puas! hehe
 
Jangan pening-pening, sekarang dah ada cara yang mudah, Ezi gitu, untuk hilangkan contengan tu. Tak percaya? Cuba tengok testimonial customer saya di bawah ni.


Amacam? Amazing bukan? hehe. Anda cuma perlu bancuh serbuk pencuci pekat EziClean ni dan gunakan span atau kain untuk sental ke bahagian yang mempunyai kesan contengan sehingga bersih.
 
Haaa JIMAT duit tak perlu beli cat baru sampai beratus-ratus. Dapatkan segera! Hanya RM 23 sepaket(1kg) dan ia akan bantu untuk mudahkan kerja rumah dan kerja pembersihan anda. COD hanya di kawasan Pasir Gudang sahaja.
 
Ingin jadi agent EziClean di kawasan anda? Jiran-jiran tentu seronok kalau dapat tahu rahsia mudah untuk cuci pakaian dan dinding rumah mereka. Hubungi saya untuk keterangan lanjut.
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136

Pencuci Wanita Femi9 Intimate Wash

Uols masih cuci bahagian intim menggunakan sabun atau body wash biasa? Tahu tak tindakan tu amat tidak digalakkan kerana ia boleh ganggu pH kawasan miss V. Untuk wanita, pH di kawasan tersebut ialah 3.5. Jika kita abaikan kebersihan dan kesihatan di kawasan miss V, berkemungkinan kita akan dijangkiti bakteri menyebabkan gatal-gatal, berbau dan masalah keputihan berpanjangan.
 
Suka saya suggest di sini untuk uols cuba jer pembersih wanita Hai-O, Femi9 Intimate Wash. Ia merupakan pembersih wanita yang paling bagus kerana bersifat sederhana dan lembut serta sesuai untuk kegunaan seharian.

Femi9 Intimate Wash berkesan untuk:
  • Membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit di kawasan miss V
  • Melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar kawasan miss V
  • Menghilangkan ketidakselesaan pada bahagian miss V dan bau yang tidak menyenangkan


 
 
 
Selain itu, saya suka sangat Femi9 wash ni kerana ia mengandungi dua bahan utama yang terbukti mempunyai kebaikan khas untuk bahagian intim wanita iaitu Manjakani dan Vitamin E.
 

Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

Vitamin E merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

Cara Penggunaan
Tuangkan sahaja kuantiti kecil atas tapak tangan anda. Sapu dan cuci Miss V  dan bilas dengan air secukupnya hingga bersih. Gunakan 2 hingga 3 kali sehari.
 
 
 

Dapatkan Femi 9 Intimate Wash anda sekarang. Hanya RM 22 sahaja untuk 180 ml!
Hubungi saya pada no di bawah
 
 
Fateha Fatin
+6013 770613

Harga BioSeleza Feminine Pad

Pelbagai jenama pad atau tuala wanita ada di luar sana. Tugas kita ialah memilih yang terbaik terbaik bukanlah bermakna yang murah dan menjimatkan. malah kita perlu titik beratkan daripada seluruh aspek daripada material nya, fungsi dan kelebihannya. Biarlah kita invest sikit untuk kesihatan dan kebersihan miss V kita. Betul tak?




BioSeleza Feminine pad dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, BioSeleza dapat memperbaiki kebersihan kawasan feminine anda menggalakan perlindungan kesihatan ke tahap optima sepanjang hari.
Antara kelebihan BioSeleza Feminine Pad


1. Terdapat Jalur Teras Anti-Bakteria ditengah permukaan pantyliner. Ia dirumus khas dengan Bio Activated Energy (tenaga Bio Velocity daripada Korea), Nano Silver, Ion Negatif dan Far-Infrared Rays (F.I.R.) yang dapat membunuh bakteria secara berkesan.
Antara fungsi utama tenaga Bio Velocity:
  • Tenaga tulen yang diekstrak terus daripada cahaya matahari pagi.
  • Aliran medan tenaga Bio Velocity boleh menyeimbangkan medan eloktromagnet seluruh badan, dan seterusnya, meningkatkan kesihatan. So, selepas pengaliran darah haid, Insya Allah, tenaga badan akan pulih seperti biasa. Badan lebih bertenaga dan lebih cergas.
  • Mengaktifkan molekul air, seterusnya meningkatkan kandungan oksigen dalam badan.
  • Anti-bakteria.
  • Mengaktifkan sel-sel badan.
  • Meningkatkan metabolisme badan.
  • Mempercepatkan proses pemulihan.
Antara fungsi utama Far-Infrared Rays (F.I.R.):
  • Menggalakkan peredaran darah.
  • Meningkatkan metabolisme badan.
Antara fungsi utama Ion Negatif:
  • Membasmi kuman
  • Mengurangkan dan menghilangkan bau busuk.
  • Membantu menyeimbangkan hormon.
Antara fungsi utama Nano Silver:
Nano Silver adalah pembasmi kuman bukan antibiotik yang mesra alam dan selamat digunakan. Ia menghapuskan kuman dan mikroorganisma sehingga 99.99%.
Berfungsi sebagai pembasmi kuman sambil melindungi flora biasa dalam miss V serta  menyeimbangkan pH miss V. Ia boleh membasmi bakteria trichomoniasis, mycoplasma, chlamydia dan cocci dengan pantas. Selain itu, ia mempunyai fungsi anti-radang dan baik pulih.
  • Menghilangkan bau
  • Menyekat pertumbuhan bakteria

2. Daya Penyerapan yang tinggi dan hiper dimana ia mampu menyerap cecair dengan cepat dan berupaya menampungnya untuk mencegah kebocoran. Tiada lagi kerisauan untuk anda melakukan aktiviti seharian bahkan aktiviti-aktiviti lasak!
3. Rekaan Kawalan Kecoboran yang unggul membantu mencegah kebocoran dan aliran putar-balik secara berkesan serta menggalakkan perngedaran udara yang baik. Ia juga memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang penggunaan walaupun semasa aliran haid banyak.
4. Lapisan permukaan diperbuat daripada kapas selembut baldu berbanding pad jenama biasa, diperbuat daripada kertas yang dikitar semula. Kapas ini membantu untuk meningkatkan penyerapan. Hasilnya miss V akan berasa lebih kering dan lebih selesa. Ia juga berkesan untuk mengurangkan kerengsaan dan alergi.


5. Lapisan belakang yang berongga untuk Pengaliran Udara yang baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau miss V yang kurang menyenangkan. Feeling nya seperti miss V bernafas. Tiada rasa terperap! Seronok kan?


6. Lapisan pelekat yang berkualiti dan kukuh untuk mengekalkan kedudukan pantyliner walau digunakan semasa beraktiviti lasak. Lapisan pelekat juga diperbuat daripada bahan yang selamat (food grade).


7. Rekabentuk yang ultranipis dan selesa ibarat tidak pakai pantyliner. Tiada lagi perasaan rimas.
8. Perlindungan kebersihan yang maksimum kerana pad yang dilindungi dalam plastik pembalut, telah dibungkus di dalam pek alumininium yang mudah dibawa ke mana sahaja. Kecil dan menjimatkan ruang beg anda!



Feedback daripada customers yang telah berpuas hati dengan BioSeleza Feminine Pad




"Pad BioSeleza memang superb. Senggugut aku kurang. Hari ke-2 terkejut, keluar darah ketul, lepas keluar, rasa lega!"




 "Dulu period sampai berbelas-belas hari, pakai BioSeleza 7 hari dah kering!"



BioSeleza Feminine Pad terdiri daripada 3 jenis:



DaySafe (6 pek)
Harga sekotak: RM 160
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)



NightSafe (6 pek)
Harga sekotak: RM 160
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)




Mixed (mengandungi 2 Daysafe, 1 Nightsafe, 1 Nightsafe Extra Long & 2 pantyliner) 
Harga sekotak: RM 164
Belian secara asing: RM 27 (1 pek)

Uols inginkan lebih penjimatan dan harga Istimewa?
Hubungi segera:


Fateha Fatin
Whatsapp: +6013 7706136

Punca nafas berbau dan cara atasinya

Masalah mulut atau nafas berbau merupakan perkara yang agak serious sebab setiap hari kita perlu berhadapan dengan orang. Bersekolah, bekerja, jumpa client dan sebagainya. Bayangkan lah disebabkan nafas kita yang berbau, membuatkan orang sekeliling tidak senang, dan tak nak dekat-dekat dengan kita. Lagi parah kalau suami yang tegur! haaaa macamana tu?
 
Puas dah gosok gigi sekerapnya dan spray khas ke dalam mulut untuk atasi masalah ni. Tapi tetap menjadi-jadi. nak tahu tak apa dia antara punca masalah mulut/nafas berbau ni? Antara punca-puncanya ialah
  1. Bakteria di dalam mulut
  2. Kekurangan air liur
 
Bakteria terhasil akibat sisa makanan yang tidak dibersihkan dengan baik terutama di celahan gigi dan celahan poket gusi. Apabila bakteria ini terperangkap, akan merembeskan hasil perkumuhannya dan meninggalkan bau yang tak bes ke dalam mulut kita. Selain daripada tu, sekiranya uols mengalami masalah gusi dan gigi juga menyebakan nafas berbau akibat poket gusi yang lemah dan suka dibersihkan.
 
Seterusnya, kekurangan air liur pula menyebabkan air liur menjadi likat dan sukar untuk membilas mulut dna menjurus kepada pertumbuhan bakteria dalam mulut. Sebagai contoh, semasa kita tidur, rembesan air liur adalah kurang. Oleh sebab itu, bau mulut selepas bangun tidur memang kurang enak.
 
Sekarang uols dah faham kan serba sedikit punca masalah bau mulut/nafas berbau ni?
 
Saya nak suggest anda untuk cuba atasi masalah ni dengan hanya menukarkan ubat gigi biasa uols kepada Ubat Gigi Marine Essence yang mempunyai sifat anti bakteria nya ini. Ia akan bantu membersihkan mulut dan kesegaran bau pudinanya memberikan anda nafas yang segar sepanjang hari!

Say NO to Nafas Berbau!
 

 
 

 
 
Jangan biarkan diri jadi penunggu. Dan bersedih sebab orang sekeliling dok jauhkan diri daripada anda dek hanya kerana masalah nafas berbau! Parahhhh. Dapatkan segera ubat gigi Marine Essence. Pakat guna seisi keluarga.

 
Harga Ubat Gigi Marine Essence: RM 22
Postage PERCUMA dengan setiap pembelian 2 tiub ke atas

 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 

Ubat Gigi Marine Essence : Atasi masalah gusi berdarah

Bismillah
 
Salam Jumaat uols. Harini saya nak share testimonial daripada salah seorang customer yang sangat berpuas hati dengan Ubat Gigi Marine Essence ni. Untuk pengetahuan uols, customer ni mengalami masalah gusi/gigi berdarah tiap kali gosok gigi. Ada tak antara uols yang mengalami masalah yang sama?
 
Masalah gusi berdarah ni tidak boleh dibiarkan tau. Walaupun saya percaya ramai di antara kita yang menghadapi masalah ni dan telah dianggap seperti normal pula. Jika dibiarkan tau sebab lama kelamaan ia akan menjejaskan kesihatan gusi dan gigi kita, contohnya:
 
  • Jangkitan gusi dan bernanah
  • Gusi mula meregang daripada dasar gigi
  • Gigi menjadi longgar dan mudah tercabut
 
Oh my god! seram kan. Lebih-lebih lagi kalau kita masih muda, tak sanggup rasanya nak pakai gigi palsu dari usia muda akibat kurang prihatin terhadap masalah gusi dan gigi. Oleh itu, apa kata uols tukarkan ubat gigi biasa kepada Ubat Gigi Marine Essence. Sesuai untuk kegunaan seiisi keluarga tau.

Selain itu, secara tidak langsung juga, gigi uols akan lebih bersih dan kelihatan putih berseri. Gunakan secara konsisten. Jimat duit tak perlu lah buat rawatan pemutihan gigi yang kosnya hampir Rm 1,000 tu.
 
 
Harga Ubat Gigi Marine Essence: RM 22
FREE Postage dengan setiap pembelian 2 unit ke atas
 
 
Fateha Fatin
+6013 7706136