Scrub Marine Essence

Scrub Marine Essence is now my favourite scrub! Orang kata kalau nak scrub ni seminggu sekali. Tapi sebab besttt sangat saya scrub je dalam seminggu berkali-kali! haha

Pengalaman saya sendiri, memang teruja sangat kali pertama je scrub badan dengan scrub garam buluh Marine Essence, automatik, kulit terus rasa licin, lembut dan lembap je. Tak cukup satu badan, saya scrub juga ke muka, memang best! Tak pedih, tak sakit pun, teksturnya creamy lembut dan biji scrub tu organik bukan mikroplastik tu tau!

Haa yang bestnya bila scrub kat muka ni, feeling dia Ya Allah... hilang segala whitehead tu, licin je area hidung dan dagu. Bila tengok cermin, hilang sikit kulit kusam tu. Yelah kita ni kena rajin juga sental sikit muka tu, lagi-lagi yang jenis suka pakai makeup tebal, kalau tak cuci bersih, tak rajin scrub, memang bersarang la bahan makeup tu dalam pori, tu yang buat kusam dan jerawat tau! By the way, saya pun ada juga la seketul dua jerawat, tapi cepat je kering dan parut nya pun cepat je pudar bila guna scrub ni.
 


 
Scrub Marine Essence merupakan produk terbaru dalam rangkaian penjagaan diri Marine Essence yang mana bahan utamanya ialah garam buluh dan pelbagai bahan premium yang lain seperti shea butter, almond kernel powder, honey, aromatheraphy oil, frackincense oil dan lavender. Inilah yang best sangat produk SHOM, kita dapat pakai bahan2 mewah dengan harga yang murr murr je. Jarang nak dapat combination semua bahan mewah dalam satu produk kan?
 
Scrub Garam Buluh Marine Essence ni sesuai dipakai untuk anda yang ada masalah seperti di bawah:


Makko ijau rasa kan bila masalah-masalah negara ni melanda? Tu haaa parut jerawat lah.. sunburn laa.. stretchmark bersalin pula lepastu tona kulit tak sekata. Eh, memang payah nak hilang kalau tak ye ye kan? Tambah pula kalau macam saya sendiri, jenis kulit sensitif, memang takut nak cuba sembarangan produk lagi-lagi scrub. Yelah macam kita tau, scrub selalunya tekstur kasar sikit. Tapi berbeza tau dengan scrub garam buluh marine essence.
 
Scrub Marine Essence mengandungi bahan-bahan premium seperti di bawah:
 
Kalau durian raja segala buah, ni haa dia Frackincense Oil, Raja Segala Minyak! Kalau kat luar mahu beratus ringgit Frackincense Oil sebotol kecil. Kini anda boleh merasai kebaikan king of oils ni dalam scrub garam buluh Marine Essence dengan harga murr murr je! King of oils ni sangat baik bertindak sebagai anti penuaan dan anti kedut. Patutlah ramai yang sental-sental muka dengan scrub garam buluh Marine Essence ni nampak lagi berseri dan kurang wrinkles!
 
Tambah pula dengan adanya khasiat garam buluh tu, sangata membantu untuk lembapkan dan lembutkan kulit anda. Kalau anda jenis tak makan sayur and buah tu selalu kulit kering kan? Haaa rajin-rajin la sental dengan scrub garam buluh Marine Essence! Tiada lagi kulit kering bersisik dan kedut-kedut penuaan tu.

Apa yang best lagi tentang scrub Marine Essence ni, dia mengandungi minyak aromaterapi lavender oil. Ya Allah baunya juga amatlah menenangkan. Masa pakai tu rasa macam kita berada di spa-spa tradisional thai. Sungguh aman dan menenangkan. Relaks rasa fikiran ni, less stress! Selain daripada terkenal dengan fungsinya yang anti-stress tu, lavender juga baik untuk mempercepatkan penyembuhan parut. Eloklah kalau anda yang ada masalah parut jerawat atau stretchmarks bersalin tu, seminggu sekali, scrub la badan dan muka dengan scrub Marine Essence.
 
Selain itu, eucalyptus oil atau minyak kayu putih yang ada dalam scrub ni juga terbukti berkesan untuk hilangkan masalah kulit berminyak dan masalah bau badan! hehe Saya sendiri memang dah berzaman tak pakai deodorant sejak amalkan penjagaan badan dengan produk-produk Marine Essence.
 
Ada yang tanya, scrub Marine Essence ni boleh putihkan celah-celah atau pelipat yang gelap tak? Haa jangan risau. Ni la dia kandungan licorice dan mulberry extract dalam scrub Marine Essence ni yang membantu untuk cerahkan kulit dan kurangkan pigmentasi. Anda tak percaya? Cuba la sental sekali sahaja, pasti tona kulit lebih cerah dari biasa!


Sental sental juga, yang sental sampai tanggal segala daki tu, anda kena tahu kandungan apa yang buatkan anda sental-sental manja je pun terus bersih, lembut kulit. Bekas parut jerawat pun makin pudar. Haa ni la sebenarnya kerja si almond kernel powder. Teksturnya tak terlalu kasar, rasa macam diurut-urut je bila scrub ke seluruh muka dan badan. Tak sakit langsung. Bukan tu je, vitamin E pun ada dalam scrub Marine Essence ni. Tau jelah kan vitamin E sememangnya bagus untuk kulit. Tak perlu lagi lepas ni beli asing-asing produk vitamin E.

Amboi, happy sungguh memasing bila dapat scrub Marine Essence! Memang puas hati dan best sangat! Pakai sekali terus jatuh cinta dan addicted! Rasa macam nak pakai hari-hari!


 

Scrub Marine Essence juga jadi pilihan abam-abam sado okay! Bukan takat orang perempuan je yang nak sental-sental scrub muka, scrub badan. Abam sado pun nak juga. Lagi-lagi mereka ni memang jenis yang tak pernah nak menyental.



Haa bila sesekali dapat sental badan dengan scrub Marine Essence, fuhh bergulung daki keluar katanya!
 

Scrub Marine Essence dicadangkan untuk anda guna sekali seminggu. Tapi ada juga yang guna 2-3 kali seminggu sebab bestttt sangat scrub ni! Untuk anda yang tak pasti bagaimana cara nak guna scrub Marine Essence, haa bolehla rujuk pada 4 langkah mudah di atas ya! Senang kan DIY scrub di rumah je, Jimat duit ke spa.



 
Cepat-cepat jangan lambat-lambat! Dapatkan Scrub Marine Essence yang viral ni hari ini. Satu jar RM 47 sahaja dan special untuk anda pembaca blog ni, saya nak beri Free Postage!

Inginkan lebih Diskaun? Jangan lepaskan peluang untuk jadi antara agent scrub Marine Essence yang viral ni. Modul pemasaran ready untuk anda. Hubungi saya sekarang pada no di bawah!
 
 

Fateha Fatin
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment