Bagaimana nak dapatkan set Aura Rezeki dan Serum Mawar?

Lately saya banyak dapat pertanyaan daripada customers melalui Facebook, IG dan juga blog yang ingin mendapatkan set Aura Rezeki.

Untuk anda yang ingin follow dan keep updated dengan testimonials, kisah-kisah pengguna AR, tips-tips menjemput rezeki, promosi-promosi atau program serta seminar anjuran Aura Rezeki, anda juga boleh Add/Follow/Like channel berikut:

 
Instagram: @aurarezekijohor
FB Page: Aura Rezeki by Fateha Fatin

 
Bercakap tentang skop Rezeki, ia amatlah luas. Bukan nak kata anda mandi garam hari ini, esok masuk duit 1 juta dalam bank akaun ya. Perlu faham Rezeki ni terdiri daripada pelbagai aspek; Kekayaan, Kasih Sayang, Ketenangan, Hubungan yang baik, Rumahtangga Harmoni, Kemudahan dalam berurusan dan pelbagai lagi.

Buat anda yang pertama kali dengar Aura Rezeki, mesti tak berapa jelas apa sebenarnya produk ni kan?

Aura Rezeki merupakan garam bukit yang telah diadun bersama aroma mawar dan yang istimewanya, ia telah diruqyah dengan ayat-ayat assyifa.

Jangan hairan dan terkejut sekiranya anda mandi garam Aura Rezeki ni anda akan mengalami "healing crisis" seperti sakit kepala, muntah-muntah, demam, gatal-gatal dan sebagainya. Namun, tak kurang juga yang tidak akan mengalami "healing crisis" sebegini. Sekiranya ada, bolehlah rujuk kepada saya untuk saya guide anda lebih lanjut.

Untuk anda yang pertama kali ingin cuba mandian Aura Rezeki, hendaklah diamalkan selama 21 hari berturut-turut, diikuti dengan niat yang dihajati, inshaaAllah dengan izinNya perkara yang baik-baik datang kepada kita tanpa kita sangka. Dan ini termasuklah Rezeki. Mandian 21 hari berturut-turut ini sinonim dengan pertukaran sel tubuh badan dan juga menjadikan kita lebih istiqamah dalam mengamalkan dan melakukan sesuatu perkara baru.
 
 
AURA REZEKI TERKINI 2017
 

 
Setiap pembelian sebotol Aura Rezeki, 500 gram ini, anda juga akan dapat sebotol Serum Mawar Mistral Roses Aura Rezeki, 10ml secara PERCUMA. Serum mawar ini berfungsi untuk membangkitkan lagi aura dan menaikkan seri wajah anda jika dipakai secara konsisten.
Serum mawar ini anda boleh digunakan pada bila-bila masa seperti sebelum dan selepas makeup untuk effect makeup yang tahan lebih lama dan lebih glowing. Anda juga boleh spray serum mawar ke wajah sebelum tidur agar tidur lebih lena, atau ketika letih dan mengantuk semasa melakukan aktiviti harian, agar lebih segar.

Klik link di bawah untuk feeback dan testimonial


 
HARGA GARAM MANDIAN AURA REZEKI

Aura Rezeki merupakan garam mandian daripada adunan bunga mawar. Sesuai untuk kegunaan semua terutama bagi anda yang baru pertama kali hendak mencuba. Mandian berturut-turut selama 21 hari inshaaAllah pasti mampu memberi perubahan positif kepada diri anda.
 
 
Lady Millionaire merupakan garam mandian yang telah diadun dengan 7 aura bunga. Untuk anda yang telah selesai mandian 21 hari Aura Rezeki (botol merah), sangat disarankan untuk cuba Lady Millionaire ini selama 14 hari berturut-turut. InshaaAllah kesan perubahan akan dapat dirasai lebih cepat asbab amalan mandian Lady Millionaire yang sangat beraura ini.
 
 

KAEDAH PEMBELIAN


COD PASIR GUDANG, JOHOR


 
COD cas dikenakan dari RM 3 hingga RM 10 bagi kawasan sekitar Pasir Gudang dan Johor Bahru. 


SENARAI AGENT
 
Anda juga boleh hubungi agent-agent berikut untuk COD.

AURA REZEKI JOHOR
Gelang Patah, Nazma : +6019 741 0289
Kota Tinggi, Jaszmi : +6013 793 2609
Pasir Gudang, Yati : +6011 2863 1380
Pasir Gudang, Sofea : +6017 772 1324

AURA REZEKI MELAKA
Julia: +6017 640 2804
 
AURA REZEKI NEGERI SEMBILAN
Hayati: +6011 2087 9921

AURA REZEKI PAHANG
Kuantan, Wani : +6011 2160 0092

SINGAPORE
Wardah: +65 9128 8345


SARAWAK/BRUNEI
Aida: +673 830 9234
Arif: +673 885 8618

 
COURIER (POS LAJU/SKYNET)
 
Untuk yang berada di luar kawasan agent, anda juga boleh dapatkan Aura Rezeki melalui postage Pos Laju.


Bayaran postage Pos Laju (bagi 1 botol Aura Rezeki)
Semenanjung Malaysia : RM 8
Sabah Sarawak : RM 12

 
Hubungi no di bawah untuk sebarang info dan promosi terkini berkenaan Aura Rezeki.

 
Fateha Fatin
+6013 7706136
 

No comments:

Post a Comment