Set Kempis Perut Min Kaffe dan Garlic Tablet

Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Haaa mana nak dapat kan kopi yang ada campuran garam buluh yang Limited ni. Hanya terdapat pada Min Kaffe sahaja.
 
 
 
 
Aroma kopi nya sungguh wangi lagi semerbak dan sungguh menyegarkan. Min Kaffe juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium dan kaya dengan unsur anti-pengoksidaan. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para penggemar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
 
 
 
Best sangat ke Min Kaffe ni? Apakah Kelebihan Min Kaffe ? 
 
 

Kelebihan Min Kaffe:
  • Mengekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 
  • Melegakan tekanan
  • Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi. 
  • Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat gastrik. 
  • Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. 
  • Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain. 
  • Membantu mengurangkan sakit senggugut. 
  • Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit. 
  • Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat dan eczema. 
  • Khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dll.
 
Anda GERAM dan SAKIT MATA dengan PERUT BUNCIT yang tak pernah susut?

 
Jangan give up selagi anda belum cuba SET KEMPIS PERUT!



 
Set Kempis perut terdiri daripada Min Kaffe (20 sachets) dan Garlic Tablet (80 tablets).
 
 
 
Pengambilan Min Kaffe dan Garlic Tablet dapat membantu dalam proses pencernaan dan pemecahan lemak yang sekian lama diternak dalam badan. Perlu ingat ya, bukan harini anda ambil, esok terus kempis perut. Lemak dah ternak berpuluh tahun, haruslah ambil masa sikit nak disingkirkan. Hehe Jadi tugas anda hanya ambil secara konsisten aje!

Okay, jika  awal tadi saya sudah kongsikan Kelebihan Min Kaffe, sekarang saya nak kongsi pula bagaimana Garlic Tablet membantu dalam mengempiskan perut anda dan menurunkan berat badan anda.




 Kelebihan Garlic Tablet:
  • Anti bakteria dan anti virus.
  • Membantu dalam proses detoks dan pencernaan.
  • Meningkatkan sistem imunisasi dan antibody.
  • Membuang angin berlebihan dalam badan.
  • Mangurangkan kolesterol dalam tubuh.
  • Membantu dalam memecahkan lemak.
  • Mengurangkan risiko kanser dan strok.
  • Menurunkan paras lemak darah.
  • Membaikpulih fungsi hati.
  • Mencegah artritis.
 
Masih lagi ragu-ragu nak cuba Set Kempis Perut?

 
Di bawah ini saya kongsikan testimonials dan feedbacks daripada customers yang dah berpuas hati dengan Set Kempis Perut.
 
 
Testimonial dan Feedbacks Set Kempis Perut

Pengambilan Set Kempis Perut selama 1 bulan lebih telah membantu dalam menurunkan berat badan sehingga 4kg! Kesan dan tempohnya berbeza-beza mengikut individu. Anda juga harus cuba!


Ada tak kenalan anda menghidapi masalah kencing manis atau darah tinggi? Sampaikan berita baik ni tau. Apa kata cadangkan mereka untuk cuba Min Kaffe dan Garlic Tablet ni, InshaaAllah kencing manis dan darah tinggi akan turun seperti yang dialami customer di atas!

Ibu-ibu yang sering berasa lesu dan letih ketika buat kerja rumah tangga dan mengurus anak, jangan lupakan secawan Min Kaffe setiap pagi ya! Badan kekal segar dan bertenaga sepanjang hari!


Badan banyak angin dan rasa sebu serta pedih ulu hati? Apa kata anda cuba ambil 4 biji Garlic Tablet sehari untuk bantu buang angin berlebihan dalam badan. Fuhhh rasa ringan lah badan lepas ni!


 Sekiranya anda seorang yang sukar "membuang" , haruslah cuba Set Kempis Perut kerana pembuangan akan jadi lancar dan dapat elakkan kejadian sembelit dan bertapa, meneran lama-lama dalam tandas!
 
 
 
 Untuk anda yang selalu sakit kepala atau migraine apabila ambil kopi, apa kata anda cuba Min Kaffe. Mungkin pada permulaan, anda akan rasa sakit kepala seperti biasa, tapi setelah repeat beberapa sachet Min Kaffe, Inshaaallah sakit kepala dan migraine anda akan hilang! Kini anda boleh nikmati kopi dengan gembira!
 
 
 Pengambilan Set Kempis Perut secara konsisten dapat menjadikan diri anda cergas dan bertenaga apabila toksin dan angin berlebihan dikeluarkan dari badan. Fuhhh badan anda juga akan rasa ringan dan segar!


 
Cara Makan Set Kempis Perut

Sebelum sarapan pagi:
1 sachet Min Kaffe
2 biji Garlic Tablet

Sebelum makan malam/petang:
1 sachet Min Kaffe
2 biji Garlic Tablet


Harga Min Kaffe dan Garlic Tablet

Harga pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah
RM 33 (Semenanjung Malaysia)
RM 35 (Sabah & Sarawak)

Harga pasaran bagi sekotak Garlic Tablet ialah
RM 44 (Semenanjung Malaysia)
RM 46 (Sabah & Sarawak)

Ingin dapatkan harga kombo istimewa Set Kempis Perut Min Kaffe dan Garlic Tablet?

Whatsapp "Set Kempis Perut" ke +6013 7706136 dan khas untuk anda reader fatehafatin.com, POSTAGE adalah PERCUMA
 
 

AGENT MIN KAFFE TURUT DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA. MULA NIAGA DENGAN RM 50 SAHAJA!

DAFTAR SEKARANG!


Fateha Fatin
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment