Korset Pengantin Paling Selesa

Rata-rata bakal pengantin perempuan mesti mempunyai masalah yang sama kan?
Makin dekat nak majlis, makin menjadi-jadi nafsu makan nya... Setuju?
Stress betul rasa...

Risau baju kahwin yang dah fitting tu asek kena alter je sebab tak muat
Risau berganda takut tak sempat nak nampak slim dan dan yakin di Hari Bahagia... huuu

Dah jangan nak pening-pening
Saya tahu anda mesti dah ada bengkung sekarang kan?
Amacam selesa ke? Berlipat tak bengkung tu?

Panas tak bengkung yang anda sedang pakai tu?
Adakah anda rasa anda berjalan seperti robot apabila pakai bengkung tersebut?

Haaa kalau bengkung anda ada ciri-ciri di atas nampaknya memang dah sampai masanya anda perlu bertukar kepada Premium Beautiful sebelum terlambat!

Kerana apa?
Saya cakap berdasarkan pengalaman saya pakaikan PB kepada ramai bakal pengantin.
Mereka pun sebelum ni mengeluh masalah yang sama seperti di atas.
Akhirnya, Premium Beautiful juga yang menjadi pilihan mereka.
Puas hati, dan paling penting lebih YAKIN menempuh Hari Bahagia!
 
 

Ingat lagi masa ni, malam sebelum nak nikah esok paginya. Sempat juga saya tunaikan hajat bakal pengantin yang nak pakai Premium Beautiful. Walau sebelum ni dah pakai bengkung yang beli kat luar tu, kurang puas hati katanya! Jadi memang betul-betul last minute nak dapatkan PB masa ni hehe... Rezeki pengantin, mujur PB Expert ada set dalam tangan pelbagai saiz tau.

Malam ni masa fitting kan PB, cuba la sarung sekali baju pengantin. Terkejut! MashaaAllah kain baju pengantin tu siap makin longgar kat pinggang.
Padahal semalamnya baru je pegi alter kat bridal. Happy tak terkata lah!
 
 


Alhamdulillah, dapat luangkan masa ke jemputan kahwin my client ni. Look at her! Bentuk dan postur badan cantik dan kemas dengan baju pengantin! Yang pasti takda panas-panas, takda rimas-rimas dan takda senak-senak tau!
 
====================================================

 
Dah lama dari zaman sekolah lagi my client ni dok survey Premium Beautiful. Dia kata masa tu ramai cousin-cousin semua pakai PB masa majlis kahwin. Jadinya bila dah ada bajet ni, alang-alang lagi dua bulan nak kahwin, terus my client dapatkan siap-siap Premium Beautiful Elegance. Yelah PB Elegance ni lagi lembut dan sejuk tau material nya! Bestttt sangat!
 
 

Wow! So stunning kan masa wedding day nya! Masa ni majlis di buat di kawasan terbuka. Di Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang. Kalau ikutkan kawasan tu sangat la lapang dan panas terik! Tapi pengantin ni steady je walau pakai korset kat dalam. Mujur dah pilih PB tau. Selesa dan boleh senyum lebar sepanjang majlis. hehehe

====================================================
 

My client ni takda masalah perut buncit pun tau. Cuma kurang shaping je. Dua bulan sebelum majlis saya pakaikan satu set Premium Beautiful depan ibu nya, terkejut dan excited sangat ibu nya tengok anak gadis ni. Dia komen, "haaa.. baru cantik ada bentuk badan macam ni" hehe Terus Nampak pinggang kerengga!



Thank you pengantin dah jemput saya ke majlis! Look at her! Cantik sangat dan berseri-seri! Dua-dua sama padan.

====================================================
 

Kali ni saya pakaikan Premium Beautiful untuk ex schoolmate yang terpisah sejak darjah 1 ni. The moment my client ni sarung je waist nipper aka bengkung Premium Beautiful, terus dia ckp ke saya... "sedapppnya Atennn pakai WN niii..."
 
Terus tak buka-buka dah malam tu. Tidur pun dia pakai je waist nipper tu, tak sabar nak kempis perut sebelum majlis tau! Tak sabar juga ni nak tengok dia pakai wedding dress November nanti!

====================================================


Bakal pengantin yang seorang ini pula ialah my ex colleague, last jumpa 7 tahun lepas... Hehe (ni yg best bila buat bisnes ni boleh sambung silaturrahim yg dah lama terpisah). Rupa-rupanya diam-diam ya Aini dah stalk tentang Premium Beautiful ni.

Akhirnya lagi 2 bulan nak majlis, terus contact saya nak pakai juga PB walau dah cuba-cuba bengkung lain sebelum ni... hehe Kan dah cakap, PB ni korset dan bengkung No 1 Pilihan Bakal Pengantin.


====================================================

Anda pula bagaimana?
Nak nampak cantik, rasa selesa dan yakin sepanjang Hari Bahagia?
Jangan tunggu lagi, dapatkan set PB anda hari ini.
 

 
Fateha Fatin
+6013 7706136

No comments:

Post a Comment