Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence

Sudah biasa kan dengar tentang produk Marine Essence ni? Ala yang famous dengan sabun hijau nya tu. Tapi kali ni saya nak share tentang Ubat Gigi Marine Essence nya pula, yang telah menjadi pilihan saya sekeluarga.

Percaya tak, saya dah tak lagi gunakan ubat gigi biasa di luar sana. Dulu kalau guna ubat gigi biasa, bila gosok gigi je terus rasa ngilu. Saya jenis yang ada masalah gigi sensitif. Tak boleh kena yang sejuk atau manis-manis. Ubat gigi biasa tu tak sejuk, tapi manis. Tu yg sepanjang gosok gigi pun kena tahan ngilu. Tak selesa sangat rasanya.
 
Cuba juga beli ubat gigi untuk gigi sensitif kat luar tu. Tapi rasanya kurang syok hehe. Macam tak de flavour sangat terlalu plain. Jadi saya guna jelah ubat gigi Marine Essence ni.


 

 
Kenapa anda perlu bertukar kepada Ubat Gigi Marine Essence?
 
 

Pertama sekali kerana Ubat Gigi Marine Essence ni tanpa gula. Memang berbeza rasanya berbanding ubat gigi biasa yang saya guna sebelum ni. Rasa ubat gigi Marine Essence ni, "light2" je tau. Tiada lagi rasa ngilu semasa menggosok gigi. Bolehlah makan makanan manis dengan tenang dan aman. Best kan?


Kedua nya kerana rasa segar pudina nya. Tak sama macam ubat gigi sensitive di luar sana yang rasanya sangat plain. Memang best, rasa ubat gigi Marin Essene ni tak terlalu "pedas" hehe Jadinya, anak-anak kecil pun sesuai guna ubat gigi ni tau.

 
Dan yang paling seronok, untuk pengguna Muslim, anda tidak perlu risau tentang status Halal nya. Sebabnya ubat gigi Marine Essence ni sudah disahkan Halal, bersih dan suci. Boleh la anda gunakannya tanpa was-was.
 
Siapakah yang sesuai untuk gunakan Ubat Gigi Marine Essence?
 
 
Ubat Gigi Marine Essence sesuai untuk kegunaan seisi keluarga terutama untuk anda yang menghadapi masalah berikut:
  • Kaviti gigi
  • Masalah gusi
  • Plak
  • Gigi rosak
  • Gigi sensitif
  • Enamel gigi yang lemah
  • Nafas berbau
  • Luka kecil gusi
  • Ulser mulut
  • Gusi berdarah


  • Klik link di bawah untuk Feedback dan Testimonial
    Ubat Gigi Marine Essence
     
     
     
     


     
     
     
    Harga Ubat gigi Marine Essence ialah RM 22
    Untuk pembelian 2 tiub ke atas, Postage adalah PERCUMA!
     

    Fateha Fatin
    +6013 7706136

    No comments:

    Post a Comment