Beli Premium Beautiful secara asing-asing, boleh ke?

Antara soalan yang pernah I terima, Premium Beautiful ni sehelai sepasang dari atas ke bawah ke atau asing-asing by pieces ya??? Bukan apa, sebabnya bila yang bersambung dari atas sampai bawah tu, few clients cakap, sometimes kurang selesa. Yelahhh sebab cutting setiap orang berbeza kan, pear lah apple lah... so ade je yang tak ngam. Bila separate pieces macam PB ni, memang custom size lah. Every piece tu kita sediakan mengikut size clients :)Okey macam gambar kat atas ni, Premium Beautiful Corset terdiri daripada tiga bahagian:
1) Long Bra
2) Waist Nipper
3) Long Girdle
Short Bra tu pula helaian tambahan.

So, since PB ni memang separate pieces pun, ada jugalah yang tanya, "BOLEH TAK KALAU SAYA NAK BELI ASING-ASING?" Ke saya wajib beli satu set ya??? Confuse nih!

Agak-agak kenapa ya they all ni nak beli asing-asing?! Ada few reasons kenapa they all ni nak beli asing-asing:

1) Dah ada PB one full set. Tapi tetiba one part tu dah MENGECIK pulak. 
Tetiba pinggang terlebih ramping. Tetiba peha yang besar, berlaga tu dah mengecik! So haruslah mereka ni tuka size PB bagi part yang dah mengecil tu. So baru lah FIT lagi kannn... 

2) Pengguna TEGAR PB dan nak ada SPARE
Pengguna TEGAR PB ni memang setiap hari, 8 jam dia akan pakai. Kadang-kadang tu siang malam, tidur pun pakai! Tu yang cepat betul result nya tu. Jadinya kalau dah pakai setiap hari ni, one set ni rasa tak cukup, sebab nak basuh lagi, and then esok nak guna semula kan. Jadi mereka ni, buat decision, beli lah Long Girdle je atau Waist Nipper je sebagai SPARE! Senang boleh tukar-tukar pakai!

3) Hantar repair PB lama dan nak ada SPARE
Kes yang dah ada PB bertahun-tahun, tetiba ada koyak lah, cangkuk tercabut lah, they all takkan buang ya corset ni. Sebab kita ada LIFETIME WARRANTY. So kita akan hantar repair PB client sume ni for FREEEEE je. Jadinya, sementara mana-mana part PB tu kita hantar repair, haruslah ada SPARE dan akan terus siap-siap order PB asing-asing mengikut part yang dikehendaki sebelum hantar repair :)

4) Kekurangan bajet nak beli FULLSET
Yang ni memang normal dah, biasalah sometimes nak beli kena tunggu gaji. Yg ada duit pula, beli CASH taknak, SWIPE CREDIT CARD taknak, CASH INSTALLMENT pun taknak. Since kekurangan bajet untuk beli one fullset, tapi hati dah meronta-ronta dah meroyan nak pakai PB ni, jadinya, belilah piece-by-piece ikut bajet. contoh, beli LONG GIRDLE dulu dan kemudian tambahlah collection sampai cukup fullset tu :)

Kesimpulannya, PB ni boleh beli asing-asing. Tapi sementara sekarang ada PROMO ni, I memang suggest you all beli ONE FULLSET terus. Nak tau kenapa?? Apa yang besnya bila you beli FULLSET ya? You all layak untuk dapatkan promo berikut:


1) REBATES sehingga RM 400
2) FREE GIFT 
3) BONUS 5 angka!

Untuk details lebih lanjut berkenaan harga dan saiz, contact I segera yaaa :)


Fateha Fatin
013 7706136


No comments:

Post a Comment