Pencuci Wanita Femi9 Intimate Wash

Uols masih cuci bahagian intim menggunakan sabun atau body wash biasa? Tahu tak tindakan tu amat tidak digalakkan kerana ia boleh ganggu pH kawasan miss V. Untuk wanita, pH di kawasan tersebut ialah 3.5. Jika kita abaikan kebersihan dan kesihatan di kawasan miss V, berkemungkinan kita akan dijangkiti bakteri menyebabkan gatal-gatal, berbau dan masalah keputihan berpanjangan.
 
Suka saya suggest di sini untuk uols cuba jer pembersih wanita Hai-O, Femi9 Intimate Wash. Ia merupakan pembersih wanita yang paling bagus kerana bersifat sederhana dan lembut serta sesuai untuk kegunaan seharian.

Femi9 Intimate Wash berkesan untuk:
  • Membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit di kawasan miss V
  • Melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar kawasan miss V
  • Menghilangkan ketidakselesaan pada bahagian miss V dan bau yang tidak menyenangkan


 
 
 
Selain itu, saya suka sangat Femi9 wash ni kerana ia mengandungi dua bahan utama yang terbukti mempunyai kebaikan khas untuk bahagian intim wanita iaitu Manjakani dan Vitamin E.
 

Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

Vitamin E merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

Cara Penggunaan
Tuangkan sahaja kuantiti kecil atas tapak tangan anda. Sapu dan cuci Miss V  dan bilas dengan air secukupnya hingga bersih. Gunakan 2 hingga 3 kali sehari.
 
 
 

Dapatkan Femi 9 Intimate Wash anda sekarang. Hanya RM 22 sahaja untuk 180 ml!
Hubungi saya pada no di bawah
 
 
Fateha Fatin
+6013 770613

No comments:

Post a Comment